Stor nyhed fra McDonald's: Lancerer snart Happy Meals for voksne

04/10/22 07:34

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Et Happy Meal for voksne? Ja, hvorfor ikke?

At få et Happy Meal som barn var en spændende fornøjelse. Det handlede mere om, hvilket legetøj man fik, end at spise sin burger.

Snart kan du måske genopleve den oplevelse som voksen, da McDonald's er klar til at lancere Happy Meals for den ældre generation. Det skriver Metro.

I øjeblikket er udrulningen begrænset til filialer i USA, men hvis entusiasmen er stærk, får den måske grønt lys i andre territorier.

Og hvis du snart skal til USA, ville det måske være en god idé at smutte en tur forbi McDonald's.

Ved at annoncere på Instagram, at lanceringen er sat til i morgen, viste McDonald's, hvad voksne kan få i en af ​​de særlige kasser.

En Big Mac eller 10 nuggets, en sodavand og pommes frites plus et legetøj – med fire samleobjekter fra streetwear-mærket Cactus Plant Flea Market står på højkant.

Allerede ét websted sælger de fire samlerfigurer for ublu 840 kroner, så forvent et vanvid omkring disse begrænsede æsker.

De er af McDonald's-maskoterne: Grimace, Hamburglaren, Birdie og en Cactus Buddy.

"Vi tager en af ​​de mest nostalgiske McDonald's-oplevelser og ompakker den bogstaveligt talt på en ny måde, der er hyperrelevant for vores voksne fan. Jeg kan ikke vente med at give fans et unikt stykke kunst og kultur, når vi i næste uge dykker med hovedet ind i den dynamiske verden af ​​Cactus Plant Flea Market," sagde Tariq Hassan, McDonald's USAs chief marketing and customer experience officer.