Stor overraskelse i Vild med Dans: Nu røg hun ud

12/12/20 21:47

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
De tre finalister blev fundet til Vild med Dans-finalen i aften, og det var ikke uden en stor overraskelse.

Hun var blevet spået til at være en af de helt store favoritter, og hun var af bookmakerne blevet udråbt som favorit inden det hele gik i gang. Desværre så missede influenceren Emili Sindlev og hendes partner Mads Vad lige akkurat at komme i dette års Vild med Dans-finale.

Da aftenens program var ved at slutte, blev det nemlig en realitet, at det var ovenstående dansepar, der måtte forlade konkurrencen. Det gjorde de på trods af, at de af dommerne havde scoret næstflest point. TV-seerne var dog ikke ligeså vilde med danseparret, og de blev derfor stemt ud i aften.

Efter aftenens exit i Vild med Dans, resterer der nu blot tre dansepar. De skal danse finale i den kommende weekend, hvor de dyster om at blive vinderen af dette års udgave af Vild med Dans.

De tre finalister der er tilbage er: Skuespiller Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen. Skuespiller Albert Rosin Harson og Jenna Bagge samt Nukaka Coster-Waldau og Silas Holst.

Det var igen Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen, der imponerede dommerne, og derfor endte de med at få flest point i aftenens program.

Vild med Dans-finalen sendes på lørdag klokken 20.00, men det bliver en anderledes udgave, da salen for første gang vil være tom for publikum under en finale.