Stor overraskelse: Pia Kjærsgaard tørner ud i realityprogram

18/10/21 17:00

Nicolai Busekist

Foto: Steen Brogaard
Man er vant til at se Pia Kjærsgaard i Folketingssalen, men til efteråret kan du også opleve hende i 'Fangerne på fortet'.

Når man ser Pia Kjærsgaard på sit fjernsyn, er det som regel fordi hun har et politisk budskab, hun ønsker at kommunikere ud.

Til november kan du dog opleve hende i nogle helt andre rammer. Her skal hun nemlig være en af deltagerne i den nye sæson af tv-programmet 'Fangerne på fortet'. Det skriver BILLED-BLADET.

På sit hold får hun selskab af politiker Karen Ellemann-Jensen samt Henrik Qvortrup, der har en fortid hos SE og HØR, og i dag er chefredaktør hos Ekstra Bladet.

Ønsker du at se med, når Pia Kjærsgaard skal konkurrere i 'Fangerne på fortet' i fællesskab med Karen Ellemann-Jensen og Henrik Qvortrup, skal du tænde for TV 3 eller Viaplay den 8. november.

Foto: NENT Group/TV 3

Foto: NENT Group/TV 3

På trods af, at det hører sig sjældenhederne til, af Dansk Folkeparti-politikeren optræder i realityprogrammer, er det faktisk ikke første gang, at Pia Kjærsgaard skal prøve kræfter med 'Fangerne på fortet'.

Faktisk har hun flere gange tidligere lagt sin vej forbi Fort Boyard. Senest medvirkede hun tilbage i 2014, men også én gang tidligere - faktisk hele 14 år før - har hun gjort sin entré i dysten, skriver BILLED-BLADET.

Derfor bliver det naturligvis spændende at se, om hun kan bruge sine tidligere erfaringer, når hun sammen med Henrik Qvortrup og Karen Ellemann-Jensen skal forsøge at få succes i den kommende udgave af 'Fangerne på fortet'.