Sundhedsekspert fra TV2 springer ud som lesbisk

Af: Julie Møller

|

28/05/2020

Underholdning
Foto: Shutterstock
Kærligheden kommer ikke altid, når man venter den, og det er netop sket for sundhedseksperten Michelle Kristensen.

Mest læste i dag

Den danske iværksætter, forfatter og sundhedsekspert på TV2, Michelle Kristensen, er blevet forelsket. Det afslører hun i et personligt opslag på Instagram:

“Kærligheden kan pludselig komme dumpende i nye afskygninger, og mens man mindst venter det. Det synes jeg er noget så fint og ikke mindst virkelig dejligt,” skriver hun i opslaget, der i skrivende stund har over 10.000 likes.

Kvinden, som 36-årige Michelle Kristensen har tabt sit hjerte til, hedder Pernille Wass og er redaktionschef på Politikens Forlag, hvor Michelle Kristensen har fået udgivet flere trænings- og kogebøger. Det var også her parret mødtes ved en julefrokost, fortæller Michelle Kristensen til B.T., hvor hun også afslører, at de to har dannet par i fem måneder. 

Foto fra Michelle Kristensens Instagram, der afslører den gode nyhed.

Første gang det er en kvinde

Til B.T. fortæller Michelle Kristensen, at det er første gang, at hun er faldet for en kvinde, men for hende er kønnet generelt 'irrelevant'. 

“Jeg synes, det er enormt gammeldags at tænke i køn og parforholdet, som at der er en mand og en kvinde. Ligeledes at vi i Danmark har så meget brug for at sætte en label i panden på folk, som beskriver deres seksualitet,” siger Michelle Kristensen og tilføjer:

“Jeg er blevet forelsket i et menneske. Det er tilfældigvis en kvinde, og det er første gang, jeg prøver det. Men hun er jo stadig bare et menneske, og så er det jo ret irrelevant, hvilket køn mennesket har.”

Pernille Wass har i forvejen en søn, og det er også nyt for Michelle Kristensen. 

“Det er jo noget af en anderledes hverdag, når der er et lille barn. For eksempel forstår jeg nu al snakken om Gurli Gris. Før anede jeg ikke, hvad det var. Men det er virkelig skønt. Barnet er noget af det sødeste, så alt er godt,” fortæller hun.

 

 

Anbefalet til dig