Sylvester Stallone får sit eget TV-program

03/2/23 11:01

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
“The Family Stallone” er lige om hjørnet.

Der er rigeligt at gå i dybden i, når det kommer til Sylvester Stallones liv. Han er en af de største aktionhelte nogensinde, har spillet et hav af ikoniske roller, og kan skrive tre Oscar-nomineringer på CV’et.

Men hvis du er en af dem der kunne være interesseret i at opleve Hollywood-legenden tæt på og privat, så får du snart muligheden.

Det skriver FOX NEWS.

“Efter at have spillet nogle af de mest legendariske karakterer i filmhistorien, er den tre-gange Oscar-nomineret nomineret Sylvester Stallone klar til at give kameraerne adgang til, hvad han betragter som hans bedste rolle i hans liv: far”.

Sådan lyder pressemeddelesen fra reality-seriens produktion.

Sammen med konen Jennifer Flavin, og de tre døtre Sophia, Sistine og Scarlet, lukker Stallone nu dørene op for privaten, og bringer seerne ind i familiens afkroge - både de lyse og mørke af slagsen.

En af de emner “The Family Stallone”, som seriens title lyder, vil blandt andet dykke ned i døtrenes opvækst i rampelyset, skilsmissen mellem Stallone og Flavin som næsten fandt sted sidste år, og det hårde liv stjernen har oplevet i den nådesløse filmbranche.

Serien bliver produceret af MTV Entertainment Studios og får amerikansk premiere til efteråret.

“For hele verden er han manden, myten og legenden. Men for hans døtre er han bare Far” lyder beskrivelsen af serien.

Fans af skuespilleren havde i starten en masse negative meninger om hans beslutning om at få sit eget reality-program; en beslutning han har forsvaret og uddybet siden da.

“Det her er en chance for mig at være sammen med mine børn på arbejdspladsen. De får mig at se ‘in action’, og jeg får dem at se ‘in action’. Hvad I får at se, er en dele sandhed. Det her er en stor mulighed” lød det fra “Rocky” stjernen.

Serien får premiere på den amerikanske streamingtjeneste Paramount+. Hvor man kommer til at kunne se den i Danmark, vides endnu ikke.