Thomas Evers Poulsen afslører: Var plaget af store smerter før finale

04/01/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Op til finalen kæmpede danseren med smerter, som krævede intens behandling.

Mest læste i dag

Thomas Evers Poulsen og Merete Mærkedahl dansede sig hele vejen til sidste års finale i Vild med dans. Da finalen løb af stablen den 16 december, havde det dog ikke været uden udfordringer op til, for Thomas Evers Poulsen. Han var faktisk så plaget af smerter, at han måtte have intensiv behandling af eksperter og samtidig tage smertestillende for at kunne indtage dansegulvet. Det skriver Her og nu.

Efter finalen fortalte han til bladet, at årsagen til de mange smerter var, at han havde overbelastet den højre arm. Han kunne også fortælle, at han havde svært ved at styre højrehånd under finalens dans.

Det var efter semifinalen, at det gik op for ham, at det ikke stod for godt til - derfor blev han scannet. Det viste sig på scanningen at han havde fået betændelse i en muskel, og derfor måtte der daglige behandlinger ved en fysioterapeut på programmet, ledsaget af receptpligtig medicin.

"Kombineret med al den adrenalin, det giver at være i finaleshowet, så mærkede jeg slet ingenting. Men de næste dage betaler jeg nok prisen for de løft, vi lavede. Men det var det hele værd," fortæller Thomas Ever Poulsen efter finalen. 

Det hele gik dog i sidste ende rigtig godt, og Thomas og Merete løb med sejren. Grundet corona blev fejringen dog lidt anderledes, end den normalt ville have været. Sejren blev derfor på stille og rolig vis fejret med en burger og et glas champagne. Thomas og Merete ærgrer sig over, at coronavirussen også har spændt ben for, at deres familier har kunne hilse på hinanden - men når der falder ro på, så lyder aftalen på, at de alle skal ses.

Ikke helt uden udfordringer

Udover smerter, så var der også andre bump på vejen mod finalen. 

Den 5. december skulle Merete danse i en kjole med intet mindre end 5.300 perler på, og ved et rent held prøve-dansede Merete og Thomas i deres kostumer aftenen før showet - det skulle vise sig at være heldigt. Der gik nemlig ikke længe, før perlerne piblede af kjolen. Det havde taget intet minder end fem mennesker, hele otte timer at sætte alle perlerne på, som på rekordtid kastede sig af kjolen igen. 

Med lidt hjælp fra de tidligere års kostumer, et autoværksted og ihærdige mennesker på Vild med dans-systuen endte Merete dog alligevel med at kunne danse i en smuk rød kjole, fyldt med perler.

Du kan læse mere om den katastrofale kjole her: 

 

Anbefalet til dig