Thomas Skov og Emil Thorup i shitstorm: Joker om kvinder, der bliver tæsket og voldtaget

Af: Ida Hansson

|

21/12/2022

Foto: Jacob Nielsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jacob Nielsen/Ritzau Scanpix
Der bliver joket heftigt i det seneste podcastafsnit af "Livet ifølge Emil & Thomas".

Mest læste i dag

Det er svært at tro at vi skriver 2022 - snart 2023, med de jokes der bliver grint heftigt af i Emil Thorup og Thomas Skovs seneste podcastafsnit "Livet ifølge Emil & Thomas".

I afsnittet snakker kendisduoen om den nye 'Avatar'-film, der handler om blå væsener.

De blå væsener får duon til at snakke om sex. Nærmere bestemt kvinder, der bliver kvalt under sex, og der for bliver blå i hovedet på grund af iltmangel.

"Du ved, jeg godt kan lide en god hånd på halsen," sider Emil, hvorefter han bryder sammen af grin.

"Hun er ikke klædt ud. Hun er bare lige kommet," siger Thomas, og de begge to er ved at dø af grin.

Duon fortsætter med at lave grin med voldtægt, da Emil fortæller, at hans kæreste altid falder i søvn på sofaen når de skal se film sammen. Det mener medværten at Emil skal se som en "tillidserklæring."

"Hvis hun var lige så nervøs for dig, som nogle af de piger, der historisk har været hjemme ved dig, så ville hun slet ikke turde falde i søvn," siger Thomas.

Everyday Sexism Project Danmark har på sin Instagram delt videoklip fra afsnittet, og det er derefter væltet ind med komentarer.

"Det løber mig kold ned af ryggen.. shit det så vildt hvordan de flækker af grin over jokes om vold mod kvinder," kommenterer en bruger.

"Fy for satan.. hvor usmageligt," skriver en anden.

Efter den voldsomme kritik har Emil været ude og sige undskyld på både hans og Thomas' vegne.

"Det har naturligvis aldrig været vores intention at hylde eller forherlige partnervold, og vi er meget kede af at det virker sådan. Heldigvis bliver både Emil og jeg klogere hver dag, men det undskylder naturligvis ikke de to klip her. Så undskyld til alle - og lad os slå fast én gang for alle - vi er imod vold," skriver han på Instagram.

Anbefalet til dig