Thomas Vinterbergs næste store projekt: Skal filmatisere elsket Astrid Lindgren-bog

Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Efter den massive succes med ‘Druk’ har den Oscar-vindende instruktør fundet sit næste store projekt.

Mest læste i dag

Gennem tåger af tid og nostalgi, har Astrid Lindgrens udødelige saga 'Brødrene Løvehjerte' endnu engang fundet vej til hjertet af nutidens fortællekunst.

Med danske Thomas Vinterberg, den Oscar-vindende instruktør bag megahittet 'Druk', ved roret, er der lagt i ovnen til en serie, der lover at vække den legendariske fortælling til live for en ny generation.

Denne gang, træder Tvebak og hans broder ind i en verden, formet af Vinterbergs visionære blik - og instruktørens egen barndom blev selv beriget af Lindgrens ord.

"Brødrene Løvehjerte er muligvis den vigtigste kulturelle arv fra mine forældres generation," deler Vinterberg med Deadline.com.

Lindgrens fortælling, der oprindeligt så dagens lys i 1973, er mere end blot en børnebog. Det er en historie, der væver sig ind i sjælen hos enhver, der tør drømme.

Fra side til side ledsager læseren Karl og Jonathan Løvehjerte gennem Nangiyalas forunderlige land, hvor kærlighed, mod, og kampen mod tyranni ikke er blot fortællinger, men livets essens.

"Den står som en milepæl fra min barndom, der lyser levende i min hukommelse," indrømmer Vinterberg, der ser projektet som et dybt personligt ansvar og en drøm, der nu bliver til virkelighed.

Med annonceringen om, at produktionen af den nye serie er skudt i gang, bruser forventningerne højt blandt fans og fremtidige seere.

Anbefalet til dig