Tidligere 'Vild med dans'-deltager afslører lykkelig nyhed

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tidligere 'Vild med dans'-deltager har afsløret en lykkelig nyhed, da han og kæresten venter sit første barn.

Mest læste i dag

Rasmus Kolbe, som mange kender under navnet 'Rasmus Kolbe', er en af Danmarks største influencere.

Ikke nok med, at han kan smile over, at hans forretning som influencer går godt, så har han også en helt anden grund til at smile for tiden.

Og faktisk er det ikke blot ham, der har en god grund til at være glad. Det samme gør sig gældende for hans kæreste, Sarah Olufsen.

Grunden til dette er, at parret netop har løftet sløret for en lykkelig nyhed på det sociale medie Instagram. Her skriver de, at de venter deres første barn.

"Mit yndlingsmenneske og jeg har lavet endnu et yndlingsmenneske, som vi får lov at møde til sommer," lyder det fra den 31-årige Rasmus Kolbe i et opslag på Instagram.

Med til teksten har han delt et billede med ham selv og kæresten Sarah, der er omgivet af en masse julegrafik.

Det er dog ikke alt, hvad der har fundet vej til billedet. Midt på billedet kan man nemlig se, at de stolt fremviser et scanningsbillede, der viser, at Sarah er gravid.

I opslaget er der ikke blevet afsløret noget om, hvornår de kan forvente, at barnet kommer til verden. Desuden har de heller ikke meldt noget ud om, hvorvidt det er en søn eller en datter, de venter sig.

Rasmus Kolbe har i mange år været en af de helt store influencere i Danmark, hvorfor han har en stor skare af følgere på platforme som Instagram og YouTube.

I 2021 blev han yderligere kendt i Danmark, da han deltog i det populære program 'Vild med dans'. Det gik dog ikke helt, som han havde håbet på, da han var den blot anden deltager, der blev sendt hjem i den sæson.

Anbefalet til dig