Tidligere X-Factor stjernes duo spås gode chancer ved Melodi Grand Prix

31/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

I 2017 repræsenterede Anja fædrelandet ved det internationale melodi grand prix i Ukraine. I år mener oddserne hos Danske Spil, at vi kommer til at sende en gruppe af sted. Foto: Shutterstock
Særligt en sang er favorit til at vinde årets danske Melodi Grand Prix. I hvert fald hvis man spørger spillerne hos Danske Spil.

Mest læste i dag

Navnene på deltagerne til Dansk Melodi Grand Prix 2020, som skal synge de 10 sange ved finalen, er i dag blevet offentliggjort.

Blandt deltagerne er der flere velkendte navne. Det gælder fx Sys Bjerre og Isam B, der blev landskendt med hip hop-gruppen ’Outlandish’.

Skal man tro Danske Spil, bliver det dog ingen af de to, der vinder grandprixet. Her tror oddssætterne mest på duoen ’Ben & Tan’, der udgøres af 17-årige Benjamin Rosenbohm og 22-årige Tanne Amanda Balcells, som begge tidligere har deltaget i X Factor. Vinder duen det danske grand prix med nummeret ’Yes’, får man pengene 2,25 gange igen.

”Sangen fra ’Ben & Tan’ er en ørehænger, og duoen har kvalificeret sig til finalen via en semifinale, hvor mange af dr.dk’s brugere har stemt på dem. Og så skader det jo heller ikke, at det er kendte ansigter fra X Factor”, siger Peter Emmike, oddsansvarlig i Danske Spil, i en pressemeddelelse.

En anden tidligere X Factor-deltager skal også på scenen i Royal Arena til marts. Jamie Talbot, der i 2018 fik en flot 3. plads i X Factor-finalen, skal synge nummeret 'Bye Bye Heaven'. Vinder han sangkonkurrencen, giver det pengene hele 22 gange igen.

Danske Spil tror heller ikke meget på sejr til Sys Bjerre. Sangerinden, der slog igennem på hitlisterne med nummeret ’Malene’ i 2008, er også sat til odds 22.

Til gengæld har oddssætterne stor fidus til Jasmin Rose, der sammen med beatboxeren RoxorLoops skal fremføre nummeret 'Human'. Løber de med sejren, giver det pengene 2,75 gange igen. 

Blandt favoritterne finder man også skuespilleren Kenny Duerlund fra Odense til odds 4,5.

Dansk Melodi Grand Prix 2020 finder sted i Royal Arena i København den 7. marts kl. 20.

 

Anbefalet til dig