Tines datter har meldt hende til Luksusfælden: Bruger 22.200 kroner på cigaretter

Foto: TV 3

Tine bruger over 45.000 på cigaretter, sodavand og fastfood om året.

I aften er Luksusfældens eksperter taget en tur til Valby. Her møder de Tine, der bor i en andelslejlighed med sine to store børn. 

Det er Tines datter, Naya, der har meldt hende til programmet. Hun er træt af, at hendes mor hele tiden låner penge af hende.

Mens Naya føler, at hun hele tiden skal hjælpe sin mor økonomisk, føler Tine, at hendes penge går til børnenes caféture og cigaretter.

Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen, skal blandt andet hjælpe med at løse gåden om, hvem der bruger flest penge på familien.

Dog er der ingen tvivl om, at Tines forbrug af cigaretter, sodavand og fastfood er i den høje ende. Der bliver brugt over 45.000 kroner om året på netop den post. Her går de 22.200 kroner til cigaretter. 

“Det forholder sig sådan, at du bruger 19.300 kroner om året på cigaretter,” lyder det fra Kenneth Hansen, inden Louise Fredbo-Nielsen overtager.

“Ikke nok med, at du betaler dine egne cigaretter, men du betaler sådan set også din søns cigaretter. Så i alt betaler du 22.200 kroner om året på cigaretter,” siger Louise Fredbo-Nielsen.

“Du har ikke råd til at bruge 22.200 på cigaretter. Det har du simpelthen ikke,” konstaterer Kenneth Hansen.

Tine har svært ved at se en løsning på sin dårlige økonomi, mens eksperterne forsøger at få hende til at forstå, at hun skal bryde den onde cirkel, sige nej til sine børn og hanke op i sig selv.

Om det lykkes Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen at hjælpe Tine, kan ses i aften kl. 20:00 på TV3.