Tivoli afslører stor nyhed

01/3/23 09:04

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu kommer Tivoli med en stor afsløring.

Det har ikke været en dans på røde roser, siden Fredagsrock løb af stablen for første gang. 

Men sidenhen er der kommet styr på sagerne, og det er forhåbentligt snart et overstået kapitel med den ene negative overskrift efter den anden. 

Det er det i hvert fald for en stund, for det er svært ikke at trække på smilebåndet over Tivolis seneste nyhed. 

Nyheden skriver de i en pressemeddelelse. 

Her løfter de sløret for, at 77-årige Ian Gillan kommer med verdenskendte ban Deep Purple og gæster haven til Fredagsrock. 

Det britiske rockband lægger vejen forbi den 9. juni til et brag af en fest med store hits som 'Smoke on the water', 'Fireball' og 'Speed King'. 

Thor Feilberg, Tivolis chef for musik og underholdning, lægger heller ikke skjul på, at han er glad for at byde velkommen til det verdenskendte band, hvor størstedelen af medlemmerne har passeret 70 år: 

“Deep Purple er ikke blot legender der resonerer med Fredagsrockens DNA. Bandets 55 års levetid trækker spor tilbage til den moderne rocks fødsel”, siger han. 

Og vil du ikke sendes helt tilbage til 70’erne, så er heldet også med dig. 

For udover Deep Purple, så kan gæsterne også se frem til at stifte bekendtskab med to af Danmarks bedste pop-solister i skrivende stund - nemlig Tobias Rahim og Jada. 

Ballet åbnes dog med det, som Tivoli selv kalder en girl-power aften, hvor albumaktuelle Soleima og Eee Gee, der også spillede sidste år på Tivolis Lillefredag program, kommer og spiller.