Tom Cruise' hemmelige forhold til dronning Elizabeth

20/1/23 17:20

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Hollywood-stjernen havde angiveligt et meget specielt bånd til den afdøde monark.

Tom Cruise havde angiveligt "et tæt bånd" med dronning Elizabeth II før hendes bortgang i september.

Det er blevet afsløret, at Hollywood-skuespilleren og Storbritanniens tidligere dronning fik et ganske overraskende venskab før hendes død tilbage i 2022.

Parret, som endda nød at drikke en kop te sammen, blev angiveligt endnu mere fortrolige, efter at Tom Cruise var vært for en del af hesteshowet 'A Gallop Through History' under Queen's Platinum Jubilee i sommeren 2022. Det skriver Daily Star.

Tom Cruise og dronningen havde det angiveligt så godt i hinanden selskab, at de endda planlagde endnu et møde.

Skuespilleren talte med oplægsholderne Phillip Schofield og Julie Etchingham ved dronningens jubilæum og afslørede, at det var en "ære" at være blevet bedt om at spille en så vigtig rolle.

"Jeg var bare meget beæret. Hun er en kvinde, jeg beundrer meget. Hun har en enorm værdighed, og jeg beundrer hendes hengivenhed. Det, hun har opnået, har været historisk. Jeg kan huske, at jeg som barn så billeder af hende. Jeg rejste meget rundt, og jeg kom til England for at lave film i 1982. Jeg elsker historien, og jeg har bare stor respekt for hende," sagde Tom Cruise.

"Da de spurgte, sagde jeg med det samme, 'det ville være min ære at være her'," tilføjede han.

Dronningen – som havde mobilitetsproblemer under sin jubilæumsfejring – siges at have været meget skuffet over ikke at møde Tom Cruise, så senere inviterede hun ham tilbage for at få en kop te og en særlig rundvisning i Windsor Castle.

"Bare de to drak en kop te sammen. Hun elskede at se ham, og de kom virkelig godt ud af det sammen. Så meget, at hun inviterede ham tilbage til frokost. Han fik endda lov til at flyve ind med helikopter," sagde en kilde til The Sunday Times.