Toppen af poppen: Her er alle syv deltagere i dette års program

22/4/21 09:13

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu er alle syv deltagere i den kommende sæson af Toppen af poppen, langt om længe afsløret.

Nu har TV 2 løftet sløret for den syvende - og dermed sidste deltager, det skriver BILLED-BLADET

Lige om lidt skydes optagelserne til dette års Toppen af poppen i gang, TV 2 har nemlig oplyst, at disse vil starte her i slutningen af april.

I år vil optagelserne foregå på Mols, nær Ebeltoft på Djursland. 

Tidligere har TV 2 afsløret flere af dette års deltagere - og nu afslører de at det er Hjalmer Larsen, der er den syvende og sidste deltager i dette års sæson.

Siden at TV 2 i sidste uge afslørede at programmet vender tilbage til efteråret, har de løbende løftet sløret for dette års deltagere og nu er holdet fuldendt.

Følgende musikere skal i år fortolke hinandens musik: 

  • Malte Ebert 
  • Simon Kvamm
  • Matilde Falch
  • Alex Vargas 
  • Maria Bramsen
  • Katinka Bjerregaard 
  • Hjalmer Larsen

I år vil sæsonen være som seerne "normalt" kender programmet - her vil deltagerne på skift være dagens hovedperson, hvor de andre deltagere optræder med nyfortolkede udgaver af sange, som hovedpersonen har lavet.

"Et genialt koncept"

Sidste år så programmet nemlig anderledes ud.

"Sidste år havde vi skiftende artister fra gang til gang, som alle havde været med før. Det fungerede godt, men vi glæder os også til at vende tilbage til den vanlige 'Toppen af Poppen'-stil, hvor vi har mulighed for at få mere dybde i portrætterne, når det er de samme syv deltagere, der er med i hele sæsonen," lyder det fra Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør hos TV 2.

Hun fortæller også, at der er mange gode grunde til at fortsætte med programmet - blandt andet, at der er mange dygtige danske musikere der endnu ikke har medvirket. 

Malte Ebert der i år skal deltage, kalder konceptet for genialt og fra ham lyder det: 

"Jeg synes, det er en sjov og spændende udfordring, og så er timingen god. Jeg er et sted nu, hvor jeg kan bidrage med 'Gulddreng'-sange og mine sange i eget navn," forklarer Malte Ebert til TV2 , hvor han desuden kalder det for et "genialt koncept", at professionelle musikere fortolker hinandens sange.