Trist meddelelse fra Johnny Madsen

Foto: Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
Foto: Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
Der er rigtig kedeligt nyt fra den folkekære musiker.

Mest læste i dag

Allerede i slutningen af 2022 var Johnny Madsen ude med en trist nyhed. Her skulle han nemlig have debuteret på foredragsscenen i løbet af oktober og november, men grundet helbredsmæssige årsager valgte den 71-årige musiker at aflyse.

Johnny Madsen bad blandt andet Bremen Teater, om at sende denne besked til gæsterne, der måtte gå glip af hans underholdning.

"En af de trælse senfølger for mig er svimmelhed, og så at jeg bliver enormt hurtigt træt – og min læge har nu nedlagt forbud mod, at jeg stiller mig op på en scene. Det er meget mod min vilje, at jeg først efter at have måtte udsætte foredragene nu igen må skuffe alle de mange mennesker i hele landet, der har købt billetter. Men jeg bliver desværre nødt til at lytte til min kloge doktor, og så håber jeg at vende tilbage, når jeg ikke længere går rundt som en anden sømand i høj sø," lød det dengang fra Johnny Madsen.

Ingen Johnny Madsen i 2023

Det var dog ikke den eneste triste nyhed, der kom fra Johnny Madsen. Når man besøger musikerens hjemmeside, så bliver man mødt af et billede af Johnny Madsen og teksten 'Johnny Madsen band holder pause i 2023'.

Det tyder dermed på, at ventetiden på at se Johnny Madsen på scenen igen, kommer til at være længere end først ventet.

Hvad der ligger bag den lange pause, meldes der ikke ud om, og da Ekstra Bladet forsøgte at få en kommentar fra Johnny Madsens booker, Bo Andersen, så lyder meldingen, at de håber at være i gang igen i 2024.

Herunder kan du se den besked folk får, når de tilgår Johnnymadsen.com.

Foto: Johnnymadsen.com

Anbefalet til dig