Trist Rasmus Seebach ramt af sygdom

22/11/21 06:15

Julie Møller

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
“Det havde været en af min karrieres allerstørste aftener, og så bliver jeg syg”.

Lørdag aften fandt dette års Danish Music Awards sted. Her blev flere danske musikere hædret, og showets ærepris gik til Rasmus Seebach.

Desværre var det ikke muligt for Rasmus Seebach at tage imod prisen til selve showet. Det fortæller han i en video på Facebook, hvor han trist forklarer, at sygdom er skyld i, at han ikke havde mulighed for at være til stede.

“Jeg har haft enorm stor nedtur på hele dagen, fordi jeg skulle have været til DMA i går. Jeg skulle modtage æresprisen, og jeg havde glædet mig vanvittigt meget, og det havde været en af min karrieres allerstørste aftener, og så bliver jeg syg”, lyder det fra den populære musiker i en video, der er blevet lagt på Facebook søndag.

“Jeg har heldigvis fået det lidt bedre, og jeg ved, at det ikke er corona,” slår Rasmus Seebach fast, før han blandt andet sender en stor tak til sine fans.

Tak for den flotte ærespris, DMA, lyder det i en video fra Rasmus Seebach. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Tak for den flotte ærespris, DMA, lyder det i en video fra Rasmus Seebach. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

I videoen får Rasmus Seebach også takket sin familie og understreger, at prisen ligeså meget er til Tommy Seebach, Rasmus Seebachs far, som den er til ham selv.

“Du lærte mig, at selv en lille popsang kræver en magisk melodi som en kæmpe symfoni. Jeg er vokset op i et hjem, hvor popmusikken blev taget alvorligt. Selvom det handlede om en lalleglad fødselsdagssang, så handlede det om hjerte og sjæl, og den tilgang til musikken har jeg haft med mig” fortæller Rasmus Seebach. 

Du kan se hele Rasmus Seebachs takketale her: 

Danish Music Awards kan ses på TV2 PLAY.