TV 2 afslører nyt navn: Glæder sig til Vild med dans

25/8/21 07:49

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu afslører TV 2 endnu en nydanser, vi i år kan se i programmet.

I 1974 blev hun uddannet skuespiller på skuespillerskolen ved Odense teater. Siden er hun blevet et ganske kendt ansigt i Danmark, hun har nemlig siden lavet både teater, optrådt i revyer og medvirket i både danske film og serier.

Der er mere præcist tale om Jannie Faurschou, som danskerne blandt andet kender fra børnefilmene "Busters verden" og "Snøvsen" - derudover har hun også medvirket i dramaserier som "Hjem til fem", "Borgen" og "Gidseltagningen".

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Hun har desuden modtaget Lauritz-prisen, Reumert-prisen og en Bodilpris, for sine flotte præstationer. 

Og nu er det altså i Vild med dans, at hun skal brilliere. Det er noget som den 71-årige skuespiller ser meget frem til.

Bliver en kæmpe udfordring

"Det er en fantastisk mulighed for at komme glad tilbage efter en lang nedlukning. Jeg er sikker på, at det bliver en sjov og dejlig oplevelse, man kommer i god form og jeg får helt sikkert også en masse nye bekendtskaber," lyder det fra Jannie Faurschou. 

Hun er slet ikke i tvivl om, at Vild med dans vil blive en kæmpe udfordring - faktisk bare dét, at "få fødderne ned i de dansesko", bliver så spændende, lyder det fra hende. 

Jannie Faurschou kommer til at dyste mod blandt andet Mascha Vang, Micki Cheng, Jacob Haugaard, Pernille Blume, Lise Rønne og Michael Katz Krefeld.

Du kan se hvordan det kommer til at gå de 12 nydansere, når Vild med dans har premiere den 10. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.