TV 2 bekræfter: Populært program får ny sæson

Foto: Shutterstock.com

TV 2 bekræfter, at det populære program vender tilbage med endnu en sæson.

TV 2 har oplevet en pæn succes med deres seneste satsning 'Hvem holder masken?'.

Det har resulteret i, at mange danskere er blevet bekendt med Æggemad, Bulldog, Søstjerne og flere andre kendisser, der gemmer sig i alskens kostumer.

Selvom det startede bedre, end det ser ud nu, hvor seertallene er begyndt at falde, har TV 2 besluttet at lave endnu en sæson af det underholdende program.

Det er blevet bekræftet af TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech over for B.T.

Til B.T. fortæller Thomas Richardt Strøbech, at der vil blive skruet op for antallet af kendisser, der dukker op i sjove kostumer, når 'Hvem holder masken?' får sin anden sæson, der får premiere næste år.

"Samtidig skalerer vi showet op – blandt andet med flere medvirkende. Så det bliver forhåbentligt både endnu sjovere og endnu sværere, når vores detektivbureau skal forholde sig til hele tolv helt nye fantastiske forklædninger," fortæller han til B.T.

Det er ikke TV 2, der er de oprindelige idémagere bag 'Hvem holder masken?'.

Det er derimod inspireret af det engelske program 'The Masked Singer', som oprindeligt stammer fra Sydkorea. I dag bliver formatet sendt i intet mindre end 46 lande hele verden over.

Hidtil er der blevet sendt de første fire afsnit af 'Hvem holder masken?' på TV 2, og derfor har seerne også allerede stiftet bekendtskab med flere kendisser.

Indtil videre er det Jimmy Jørgensen, Jesper Binzer, Hanne Boel og Jeanette Ottesen, der har gemt sig i kostumerne og er blevet afsløret i tv-programmet, hvor den rutinerede Ibi Støving er vært.

TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech har blot bekræftet, at der kommer endnu en sæson af gættekonkurrencen, men der er ikke blevet delt en konkret premieredato for den næste sæson.