TV 2-kendis i stor jubel: Vi skal være forældre

26/03/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
TV 2-stjernen har god grund til at have et ekstra smil på læben for tiden. Han skal nemlig være far.

Mest læste i dag

Den 34-årige komiker Mark le Fevre, der i høj grad er kendt for sin rolle i TV 2-hittet 'Stormester', har god grund til at være en smule ekstra glad i låget for tiden.

Den kendte komiker har nemlig fundet ud af, at han og hans kæreste kan se frem til at udvide familien indenfor den nærmeste fremtid. Med andre ord: de skal være forældre.

Det er Mark le Fevre selv, der har løftet sløret for den glædelige nyhed, hvilket han har gjort med et opslag på det sociale medie Instagram.

Her har han delt et billede af sig selv og kæresten Sidsel, der sidder på gulvet sammen med deres nuværende familie, der ikke blot består af sig selv, men også af deres to hunde.

Kigger man på midten af billedet, kan man også se, at Sidsel holder en lille strikkjole, der hurtigt får tankerne hen mod, at de venter sig en lille baby. Og netop det faktum, at de skal være forældre, bekræfter den kendte komiker i teksten.

"Noget nyt? Ja jeg skal være far! Vi skal være forældre og vi glæder os," skriver han i teksten til billedet, hvilket er efterfulgt af en emoji med hjerter.

Mark le Fevre har ikke selv bekræftet, at det er en lille pige, der er på vej, men da det er en lyserød strikkjole, der bliver vist frem på billedet, er der meget, der tyder på, at det er en datter, de venter sig.

Den 34-årige komiker har dannet par med Sidsel siden 2010, og de bor i dag sammen i Karlslunde. Her bor de også sammen med deres to hunde, der snart får selskab af en lille pige.