TV 2-kendis kaster sig ind i vaccinedebat: Mere skadeligt end corona

16/11/21 10:15

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
I et Facebook-opslag gør hun det klart, at hun ikke bryder som den retorik og splittelse, som vaccinedebatten har ført med sig.

“Der er rørt godt op i gryden igen. I takt med det øgede fokus på vaccine, smittetal og godt hjulpet på vej af en dagsorden, der opildner til splid, udskamning og eksklusion, er det tid til oprustning.”

Sådan starter Katerina Pitzner et opslag på Facebook. Heri gør hun det klart, at hun ikke bryder som den retorik og splittelse, som vaccinedebatten har ført med sig. 

“Det værste, corona har bragt med sig, er i mine øjne den polarisering og splid mellem mennesker, som vi oplever.”

Det er en svær situation for mange, påpeger Katerina Pitzner.

Her ses Katerina Pitzner sammen med datteren Elvira Pitzner i 'Diamantfamilien' fra 2021. Foto: Pineapple Entertainment  TV 2.

Her ses Katerina Pitzner sammen med datteren Elvira Pitzner i 'Diamantfamilien' fra 2021. Foto: Pineapple Entertainment  TV 2.

“Det er vigtig at huske på, at vi er ALLE under pres. De vaccinerede, fordi de oprigtigt mener, at vaccinen er midlet, der løser coronakonflikten, og de uvaccinerede, der føler sig jagtet, mens de er oprigtigt usikre på dens grundlæggende effekt og virkning,” skriver hun og fortsætter:

“Den krig mellem grupper af mennesker, som er skudt igang er langt mere skadelig for os end virusset selv,” ifølge Katerina Pitzner.

Der er mange forskellige holdninger, og Katerina har et håb om, at folk vil tænke sig lidt mere om, inden de råber højt om egne meninger.

“Som modvægt er vi simpelthen nødt til at gribe i egen barm og nægte, at vores egen frygt får os til at optræde nedladende, bedrevidende og ekskluderende. Vi kan ikke ændre andre, men vi må tage ansvar for vores egen adfærd. Og lad den være en, du kan være stolt af,” slår diamantdronningen fast.

Du kan se hele opslaget fra Katerina Pitzner her: