TV 2-kendis var enormt bange: Havde planlagt sin egen begravelse

13/09/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte TV 2-deltager var så bange, at hun endte med at planlægge sin egen begravelse.

Mest læste i dag

Det er ikke alle, der tackler en operation på samme måde. Mange formår at tackle det med forholdsvis ro, mens andre er meget bange for det.

En af dem, der hører til i den sidste gruppe, er Maria Brown. Hun blev kendt efter sin deltage i 'Sommerdrømme', hvor hun sammen med sin mand Martin var med i kampen om at vinde et nybygget sommerhus.

Desværre var det ikke Maria og Martin, der endte med at vinde sommerhuset, men de har alligevel været glade for at deltage i det kendte TV 2-program.

Hvad Maria til gengæld ikke har været glad for, er de smerter, som hun har døjet med i 12 år. De har udviklet sig til to diskusprolapser i ryggen, og i denne forbindelse har hun været nødt til at blive opereret.

Ifølge HER&NU har hun i et opslag på Instagram afsløret, at hun var enormt bange forud for sin operation. Selvom hun ikke var meget for det, var hun dog ikke i tvivl om, at det var en nødvendighed for hende.

"Shit... Jeg var bange. Jeg havde faktisk planlagt min begravelse og fortalt Martin (hendes mand, red.) alle mine koder til MitID, banken og hvad der ellers findes. Hold kæft, jeg var bange, men det var enten det (operationen, red.) eller en kugle for panden," lyder det fra hende.

Heldigvis er det hele gået, som det skulle. Derfor kan den tidligere TV 2-deltager ånde lettet op.

Til HER&NU fortæller hun, at hun nu skal slappe af, så hun kan komme sig. I denne forbindelse får hun hjælp af manden Martin, hvilket hun naturligvis er meget taknemmelig for.

"Nu skal jeg bare komme mig. Det er ikke til at holde ud at ligge her og vente på at blive rask, men jeg er så taknemmelig for at have fået fjernet smerten i ryggen og benet. Martin hjælper mig så meget, og jeg havde ikke turdet at gøre det uden ham," siger hun til HER&NU.

Anbefalet til dig