TV 2-par afslører lykkelig nyhed: Endnu et familiemedlem er på vej

Foto: Shutterstock.com

Snart bliver parret forældre for anden gang.

I starten af 2021 blændede TV 2 op for ‘Årgang 20’, hvor seerne bliver inviteret indenfor hos fire danske familier, som har fået et barn i år 2020. 

Et af de fire par er Maria og Nikolaj fra Mørke, som er forældre til Solvej, og inden alt for længe kommer endnu et familiemedlem til verden.

Det afslører Maria i et opslag på Instagram. 

“Der har været lidt stille herinde de sidste par uger, og ja, grunden er, at vi venter os endnu et familiemedlem,” skriver hun.

Indtil videre har graviditeten dog ikke være uden gener, uddyber ‘Årgang 20’-forælderen.

Et af de fire par i 'Årgang 20' er Maria og Nikolaj fra Mørke, som er forældre til Solvej, og inden alt for længe kommer endnu et familiemedlem til verden. Foto: Daniel Hjorth.

“Den her graviditet har indtil nu været lidt af en prøvelse, fordi jeg har lidt af Hyperemesis (kraftigt graviditetskvalme og talrige opkastninger). Jeg har kastet op 10-15 gange i døgnet, og jeg har været mere eller mindre lænket til min seng,” forklarer Maria.

Heldigvis har Nikolaj været ved hendes side.

“Det har været hårdt for mig men også for familien, men gudskelov for jeg er gift med Nikolaj, men også for alle dem i mit netværk der har gjort en kæmpe indsats for at hjælpe mig og hjælpe med med Solvej i en tid, hvor jeg hverken har kunne passe på mig selv eller Solvej.”

Trods den hårde start på graviditeten ser det lysere ud nu, tilføjer Maria.

“Jeg har det gudskelov bedre, jeg er stadig ikke i tiptop form, men jeg er tilbage på arbejde og min kvalme er håndterbar,” skriver Maria.