TV 2-par med glædelig nyhed: Venter os en dreng

15/08/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Det kendte TV 2-par har løftet sløret for en lykkelig nyhed. De venter sig en lille dreng, der kommer til verden senere i år.

Mest læste i dag

I håbet om at finde den store kærlighed, har flere danskere meldt sig til det populære TV 2-program 'Alene sammen'.

Desværre er det ikke alle, der har forladt programmet med en partner og en spirende forelskelse. Heldigvis er der personer, der har forladt programmet med netop denne følelse.

Dette gør sig gældende for Mette og Jens, der begge deltog i 'Alene sammen' i den første sæson, som blev sendt i 2020. Parret faldt pladask for hinanden, efter at have tilbragt ti dage sammen på en øde ø.

Naturligvis er det ikke alle, der kan holde liv i gnisten, når de vender hjem til hverdagen. Også dette har Mette og Jens haft succes med, da de stadig par den dag i dag.

At de fortsat er et par, er dog ikke den eneste gode nyhed, som de for nylig har løftet sløret for. Da HER&NU talt med Mette, kunne hun afsløre, at parret har noget helt særligt at se frem til. Sidst på året byder de nemlig velkommen til deres første barn.

"Det går dejligt med Jens og jeg. Vi venter os en dreng til december. Vi har også nogle navne i spil, men det vil vi gerne holde lidt hemmeligt endnu," siger Mette til HER&NU.

Allerede i sommer talte parret om potentielle navne, der kunne komme i spil, hvis de skulle blive forældre til en lille dreng. Desuden fortæller hun også, at de allerede er godt i gang med at gøre et børneværelse klar til den lille guldklump.

"Tilbage i sommer fandt vi på det samme drengenavn, vi begge godt kunne lide uden først at have snakket om det. Så vi har altid vidst, hvad vores barn skulle hedde, hvis det blev en dreng. Derudover er børneværelset også i gang med at gøres klar," lyder de fra Mette.

Hun har ikke givet en specifik dato for, hvornår hun har termin. Derimod har hun kun afsløret, at den lille dreng kommer til verden på et tidspunkt i årets sidste måned.

Anbefalet til dig