TV 2-par melder ud: Det er slut

Foto: Shutterstock.com
Det er ikke længe siden, at de med stor glæde kunne fortælle, at de var flyttet sammen. Men nu har de valgt at gå hver til sit.

Mest læste i dag

Det er ikke alle par, der kan prale af at have fundet hinanden for rullende kameraer. Det var dog tilfældet for Philip Geisler Berg og Frederikke Victoria Olsen-Kludt, der fandt sammen i det populære TV 2-program 'Bachelor'.

De deltog begge i programmet i 2022, hvor de fandt kærligheden til hinanden. Men nu har det vist sig, at de ikke har kunnet holde liv i denne kærlighed. Derfor har de valgt, at det rette at gøre, er at gå hver til sit.

Det er Frederikke Victoria Olsen-Knudt, der har løftet sløret for nyheden, hvilket hun har valgt at gøre med et opslag på det sociale medie Instagram. Her skriver hun, at det er 'med tunge hjerter', at de melder ud om deres brud.

"For to år siden fandt vi kærligheden på Den Dominikanske Republik for rullende kameraer. Det er med tunge hjerter, at vi nu må meddele, at vi ikke længere danner par," skriver hun i sit opslag.

Frederikke Victoria Olsen-Knudt kommer ikke ind på, hvad der har forårsaget deres brud. Derimod skriver hun blot, at parret i fællesskab har fundet frem til, at de ikke skal være kærester.

Ydermere understreger hun, at der ikke er sket noget dramatisk, som har forårsaget deres brud. Tværtimod er det en beslutning, som de er enige om og er kommet frem til i fællesskab.

"Vi har haft to helt fantastiske år med hinanden, fået oplevelser sammen, vi aldrig ville være foruden eller glemme, vi har taget de udfordringer, der måtte komme, og vi har arbejdet os igennem store og små bump på vejen. Vi har lært utroligt meget om os selv og hinanden i processen, men vi har desværre måtte erkende, at vi ikke skal være kærester," skriver hun, og fortsætter:

"Det hele er foregået meget udramatisk, i enighed og med respekt, for vi ønsker kun hinanden det absolut bedste."

Det kan dog komme som lidt af en overraskelse for mange af dem, der følger parret på de sociale medier. Det er nemlig ikke mere end et par måneder siden, at de meddelte, at de var flyttet sammen.

Anbefalet til dig