TV 2-profil bekræfter: Det er slut

Af: Ida Hansson

|

04/02/2023

Underholdning
Foto: Henrik R Petersen/Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Ritzau Scanpix
Nu melder hun ud, at det er slut.

Mest læste i dag

I lang tid har Sara Maria Franch-Mærkedahl stået klar på TV 2, når danskerne er tunet ind på kanalen, for at høre mere om vejret i den kommende periode.

I fremtiden vil hendes rolle dog overgå til en anden, da hun har valgt, at det skal være nok for denne gang. Den kendte vejrvært har nemlig valgt at opsige sin stilling på TV 2.

Det skyldes ikke, at hun har fået tilbudt et job hos en anden kanal eller deslige. Derimod har hun besluttet, at hun vil kaste sig ud i en tilværelse som freelancer.

Det har hun ifølge Ekstra Bladet afsløret i et opslag, som hun har delt på sin profil på LinkedIn.

"Efter flere år som fastansat hos TV 2 har jeg besluttet at opsige min stilling og bliver fra 1. marts freelance," lyder det blandt andet i opslaget fra Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Ganske vist er der mange, der kender hende fra rollen som vejrvært på TV 2, men det er ikke blot her, at hun har gjort sig bemærket på dansk tv. Blandt andet har hun også deltaget i 'Vild med dans', hvor mange også kender hende fra.

Den snart tidligere vejrvært oplyser i sit opslag på LinkedIn, at man er mere end velkommen til at tage kontakt til hende, hvis man mener, at man kan bruge hendes kompetencer til noget efter den 1. marts.

"Skulle du stå og mangle en moderator, konferencier, en vært, en foredragsholder, kommunikator eller i andre sammenhænge se et samarbejde med mig, så skal du være hjertens velkommen til at kontakte mig," skriver hun.

Hun runder sit opslag af ved at skrive, at hun ser frem til, at hun snart skal skrive et nyt kapitel i sin 'livsbog'.

Anbefalet til dig