TV 2-profil taler ud om hemmelig kæreste: Jeg er meget forelsket

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kendte TV 2-profil har gjort meget ud af at holde sin kæreste hemmelig, men nu taler hun en smule ud.

Mest læste i dag

Mette Helena Rasmussen, der blandt andet er kendt for sin rolle som dommer i TV 2-programmet 'Nybyggerne', er rigtig glad for sin kæreste. Det er dog ikke en kæreste, som hun har været synderligt villig til at udtale sig om.

Generelt har hun været meget hemmelighedsfuld omkring sit forhold, og det ser ikke ud til at ændre sig. Dog fortæller hun, at hun er 'meget forelsket' i den heldige mand.

"Jeg kan sige, at han er helt vildt dejlig. Jeg er meget forelsket i ham," siger hun ifølge HER&NU.

Hun ønsker ikke at sætte navn på sin kæreste, hvorfor han fortsat er hemmelig. Det er dog ikke uden grund, at det forholder sig på denne måde. Den kendte tv-darling respekterer nemlig blot, at hendes kæreste ikke har lyst til at stå frem og være kendt.

Ifølge Mette Helena er et meget privat menneske, der derfor ikke har lyst til at skulle være et kendt ansigt i Danmark. Det har hun valgt at respektere, og derfor vil hun ikke ud med hans navn eller nærmere detaljer.

Det betyder naturligvis, at Mette Helena er nødt til at finde en måde at balancere det hele på. Hun er nemlig en meget åben person, ligesom hun også er en kendt person.

Selvom hun ikke vil afsløre for mange detaljer om ham, afslører hun, at de har gjort mange af de samme erfaring gennem livet. Blandt andet har de begge fået børn. Derudover siger hun, at han går meget op i sin karriere.

"Vi har mange af de samme erfaringer. Han har også børn og har levet et langt og voksent liv. Han går op i sin karriere. Og så er han meget interesseret i politik, kultur, kunst og også indretning. Vi har mange ting, der er spændende at opleve sammen, siger hun.

Derudover understreger hun, at der hverken er planer om at skulle flytte sammen eller have børn sammen. De har dannet par i et år, efter at have mødt hinanden på datingappen Tinder.

Anbefalet til dig