TV 2-stjerne er blevet far: Afslører kæmpe drama efter fødslen

13/2/23 12:31

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu er den altid smilende Daniel Svensson blevet far.

Daniel Svensson og kæresten Caroline Alhof er nu blevet forældre til en lille dreng.

Allerede i tirsdags kom der lille vidunder til verden. Det fortæller den nybagt far i et interview med SE og HØR.

"I et par dage havde han (Konrad, red.) ikke givet lige så mange livstegn, og da vi kommer til kontrol på Rigshospitalet i tirsdags, får vi at vide, at han har navlestrengen viklet om halsen tre-fire gange. Det var derfor, han ikke kunne bevæge sig," har Daniel Svensson fortalt til SE og HØR.

På grund af sønnens tilstand blev lægerne enige med de kommende forældre om, at lille Konrad skulle ud- gerne hurtigt muligt. Der var på ingen måde far på færde, men da navlestrengen var stram rundt om halsen, så blev de enige om at tage ham ud.

Den lykkelige far fortæller, at de er i gode hænder på rigshospitalet, og det hele føles meget overvældende og helt fantastisk.

Det har været en turbulent tid for den tidsligere håndboldspiller, men længe har delt kræftforløb med danskerne.

Tilbage i november kom canceren tilbage- for tredje gang.

"Efter en sommer med to maveoperationer, smertehelvede, morfinkur, sygemeldinger, al den psykiske tumult der ligeledes følger og at resten af livet står på kontroller. Følelsen af held efter, at have fået 3. kræftdiagnose på 9 år. Alt er godt, jeg har det godt og livets historie skal jo skrives med ar ikk," skrev han på sin Instagram tilbage i november.

I skrivende stund har Daniel Svensson det heldigvis godt, og han kan nu nyde babyboblen fuldt ud.