TV 2-stjerne i vredesudbrud: Har kostet en arm i gips

15/06/2022

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
TV 2-stjernen fik i et vredesudbrud påført sig selv skade, som nu har betydet, at han har fået armen i gips.

Mest læste i dag

I det populære TV 2-program 'Årgang 20' følger man en række danske par, der har fået barn i 2020.

Et af de par, man kan følge i programmet, er Maria Mainz eller Daniel Brask-Andersen.

Er du en af dem, der har set med, lagde du måske mærke til, at Daniel Brask-Andersen på et tidspunkt havde fået gips om den ene arm.

Det skyldtes, at han var ude for en grim ulykke på sit arbejde, der faktisk kunne have kostet ham fingeren. Her kom han nemlig til at save sig i fingeren med en rundsav.

Og noget tyder på, at han næsten har for vane at komme til skade, for nu er han igen endt med at få pakket en arm ind i gips – denne gang er det dog den anden arm.

Det har hans kone, Maria Mainz, afsløret i et opslag på Instagram, hvor hun skriver, at det faktisk er lettere selvforskyldt, at det er sket.

"Ja - så endte vi her på skadestuen. Ved ikke om nogle af jer kan huske, da Daniel fik gips på, lige da jeg havde født Louie? Nu er det den anden hånd," skriver hun på det sociale medie.

Herefter skriver hun, at det hele startede, da Daniel væltede ned af en trappe i hjemmet, men det var faktisk slet ikke det, der forårsagede skaden på hans hånd.

"Daniel faldt ned af vores trappe, og slog ryggen (ikke hånden) men han blev så sur over, at det gjorde så ondt, at han slog hånden direkte ind i væggen," lyder det fra Maria.

Derfor måtte de en tur på skadestuen, hvor hans underarm er blevet pakke ind i gips, ligesom han har fået en skinne på.

"Nu har han fået et brud inde i hånden, og nu venter vi på svar fra håndkirurgi, og ser hvad de tænker… Men nu er den kommet i skinne og pakker godt ind," skriver hun.

Det vides derfor endnu ikke helt, hvor slemt, det står til med hans hånd – kun at han har fået et brud inde i hånden.

Foto: Instagram

Mest læste

Anbefalet til dig