TV 2- vært afslører stor nyhed: "Jeg niver mig selv lidt i armen"

Foto: Shutterstock.com

Nu afslører den populære vært en stor nyhed.

På Instagram afslører Christian Degn nu en stor nyhed. 

Christian Degn er nemlig aktuel i serien "Alt det min far ikke har lært mig".

I den første sæson fulgte seerne Christian Degn der tog tilbage til Råby, hvor han er født. Her gik han i lære hos sin far, Jens Degn der er pensioneret murer, for at blive en bedre håndværker. 

Her kunne man i fire afsnit følge Christian Degn, der byttede hverdagen som bybo i København ud med en tur hjem til Råby. Her skulle han både lære at helstege en pattegris, mure, snekerere og tæmme diverse landbrugsmaskiner. Desuden ville Christian Degn også lære at gå på jagt ligesom sin far - og måtte derfor også tage sig et jagttegn.

Der er endnu en sæson på vej - og ikke nok med det, så er serien faktisk på vej til udlandet.

"Min Far og Hele Reservatet Indtager Verden," fortæller Christian Degn i et opslag på Instagram og fortsætter:

"TV-serien “Alt Det Min Far Ikke Har Lært Mig” er simpelthen solgt til Polen - og 9 programmer er nu i produktion. Og snart starter produktionen også i Norge, og i Holland er de ved at finde den hollandske Jens Degn og søn."

Det er næsten svært for den populære tv-vært at tro på, da det ikke ligefrem er noget som sker hver dag.

"Tænk engang"

"Det er ret sjældent, at danske TV-opfindelser bliver en eksportvare. Så jeg niver mig selv lidt i armen. Tænk at den idé jeg og tre kolleger fra laudpeople fik i en kælder på Christianshavn for to år siden nu spreder sig ud i verden. Det er vildt for mig… Men familiekærlighed og godt naboskab er åbenbart universelle værdier, som resten af verden også går op i. Tænk engang," lyder det. 

Foto: Christian Degn/ Instagram 

Til slut sender han en stor tak.

"Kæmpe respekt til de chefer på tv2danmark der turde give TV-debut til en pensionist på over 70 - og en meget hjemmelavet TV-idé . Jeg revner af stolthed over min far, familie, naboer, hele Reservatet og mine kolleger. Tak til jer alle. Her er lidt af den trailer, som vi har sendt ud i verden. Nu venter jeg bare på at se min far på norsk, hollandsk og ikke mindst polsk. Den danske Jens Degn og jeg er i øvrigt i fuld sving med nye programmer. Jeg har stadig håbløst meget at lære," slutter han af. 

Du kan se hele opslaget her.