TV 2-vært Christian Degn kaster sig ud i ekstremt tv-eksperiment

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix.

TV 2 kalder eksperimentet ekstremt.

I programmet ‘Junkfood eksperimentet’, der har premiere 27. Januar, skal fire kendisser i tre uger kun leve af junkfood.

TV 2 kalder eksperimentet ekstremt, og det har til formål at undersøge, hvor farligt junkfood egentlig er.

Tv-værten Christian Degn er en af de fire danskere, der har sagt ja til at deltage i programmet. Derudover har sangeren Johnny Hansen, håndboldspilleren Rikke og konditoren Mette Blomsterberg også valgt at stille deres kroppe til rådighed for at finde svaret.

Foto: Lars Bech TV 2.

Foto: Lars Bech TV 2.

Foto: Lars Bech TV 2.

Foto: Lars Bech TV 2.

Det er professor Bente Klarlund, der også er kendt fra andre TV 2-programmer, som står i spidsen for eksperimentet.

Skal være far

Om der bliver mere fastfood og takeaway på menuen i 2022 for Christian Degn, vides ikke. Men der er ingen tvivl om, at året byder på nye udfordringer for den populære TV 2-vært.

For nylig afslørede Christian Degn, at han sammen med sin kæreste, Trine Johst Vammen, skal være forældre i 2022.

“En stor drøm bliver til virkelighed,” skriver han til Instagram-opslaget, hvor han sammen med kæresten holder et scanningsbillede i hånden.

Tilbage i juli fortalte TV 2-værten, at han havde fået en kæreste.

“Mød min kæreste Trine! Hun er lige så sød og sjov, som hun er smuk. Mindst,” skrev han i teksten til sit opslag på Instagram. 

Han afslørede desuden, at de havde fundet hinanden gennem hans kollega på programmet 'Nybyggerne' Mette Helena Rasmussens Instagram-profil. 

“Kæmpe tak til min TV-kollega og ven Mette Helena. som flere gange har ‘sat mig i udbud’ til hendes mange skønne følgere her på Instagram. Mest for sjov. Men man ved jo aldrig… Og en af følgerne er søde Sarah i Odense, som synes hendes veninde Trine og jeg skulle mødes, for vi måtte da være et match. Årets bedste idé,” lød det fra Christian Degn tilbage i sommeren 2021.