TV-løve springer ud som skuespiller

13/5/22 07:04

Ida Hansson

Foto: DR
Nu kaster 'Løvens-hule'-dommer sig ud i et helt nyt projekt.

Han er et kendt ansigt på skærmen  - for de fleste i hvert fald. Vi ser ham sidde som dommer i DR-programmet Løvens Hule, men nu kaster Jacob Risgaard sig ud i et nyt projekt. 

"I dag får jeg sat et kæmpe X på min Bucket List. @barbaratopsoerothenborg er instruktør på den kommende danske komediefilm Bytte Bytte Baby, og gav mig chancen for at spille med. Heldigvis skal jeg bare spille mig selv, så det, kan med nød og næppe finde ud af. Men at stå over for talenter som Katinka Lærke og Mille Dinesen giver altså svedige hænder," skriver han på sin Instagram.

Foto: Instagram/@jacobrisgaard

Foto: Instagram/@jacobrisgaard

Selv om Jacob Risgaard, som nævnt ovenfor, "kun" skal spille sig selv - ja, så kommer han alligevel ud i nogle ret uvante situationer.

På sin Instagram har han delt et billede fra optagelserne, hvor han bliver dekoreret med smykker.

"Kender I det med, at have to irriterende søstre? Det har jeg fået nu! @sorelle.jewellery søstrene smider altid smykker på mig, når vi ses," skriver han under billedet.

Foto: Instagram/@jacobrisgaard

Foto: Instagram/@jacobrisgaard

Jacob Risgaard har været med i programmet siden 2015 og han har gjort sig særdeles populær hos danskerne - faktisk så populær at han er danskernes "favorit-løve". 

Sidste år foretog YouGov nemlig en undersøgelse for B.T., som talte sit helt klare sprog omkring, hvilken løve der er mest populær.

716 danskere i et repræsentativt udsnit, der alle havde set Løvens Hule, blev spurgt om, hvilken løve der var deres favorit. Her indtog Jacob Risgaard altså førstepladsen med 30 procent af stemmerne.