TV-vært taler ud om alvorlig stress: “Den største nedtur”

01/3/23 12:21

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Den elskede entertainer snakker ud om stressdiagnose i 2020

2020 var et år der vil blive husket af mange danskere. Vi kan stadig mærke COVID-19 ånde os i nakken, og tænker tilbage på en tid med nedlukninger og restriktioner.

Men 2020 er også det år, hvor den tidligere “Natholdet” vært Anders Breinholt måtte se sig slået af en slem periode med stress, skriver Ekstra Bladet.

2020 så ellers ud til at blive et spændende år for den populære TV-vært. Breinholt, sammen med TV-kollegaen Sofie Linde, stod nemlig klar til at have premiere på deres nye show “Linde & Breinholt - en slags forestilling”.

Men allerede inden programmets premiere, måtte Breinholt trække sig fra lanceringen, og Linde måtte finde sig en afløser.

Nu taler Breinholt ud om det hårde år, da han besøgte TV2 Charlie-programmet “Deja-Vu” med Cecilie Frøkjær i værtstolen.

Her fortæller gæsten hvor han inden “Linde & Breinholt - en slags forestilling” havde 15 forskellige projekter i støbeskeen - og til sidst måtte den trætte krop stå af.

“Jeg var færdig. For mig personligt var det den største nedtur, jeg nogensinde har haft” fortæller den garvede tv-vært.

“Jeg følte, at jeg var ved at drukne hele tiden. Og når jeg kigger tilbage, havde jeg haft den følelse i et år”.

Efter at have forsøgt sig med at klare problemet på egen hånd, var Breinholt i sidste ende nødsaget til at opsøge hjælp hos fagfolk.

I dag er han kommet ovenpå igen, og taler gerne ud om hans stressperiode til offentligheden.

“Jeg lagde mig hjem på sofaen og min familie tog sig godt af mig, og jeg fik professionelt hjælp af en psykolog (...) Der er ingen skam over at have det sådan. Det er ikke et nederlag at erkende, at der er ting, man ikke kan klare” lyder det fra den glade TV2 Charlie-gæst.

I dag er Anders Breinholt fuldt optaget af hans podcast “Anders & Anders” som han laver med sin årlange ven og kollega, Anders Lund Madsen.