TV2-deltager brød sammen

Foto: Shutterstock.com

Hun kunne ikke holde tårerne tilbage, og nu afslører hun, hvad der forårsagede det

Fredag aften var influencer og iværksætter Mascha Vang igen på dansegulvet i 'Vild med dans' sammen med din partner, Thomas Evers Poulsen.

Fredag aften dansede de en tango, der viste sig at være noget, der faldt lige i dommernes smag. Den nydelige tango endte nemlig med at indkassere Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen i alt 29 point.

Mascha Vang havde dog svært ved at håndtere de rosende ord, der fulgte med de 29 point, og til sidst kunne hun ikke længere holde tårerne tilbage, da hun talte med værtinde Sarah Grünewald.

Da Ekstra Bladet talte med Mascha Vang fredag aften, havde hun svært ved at sætte ord på, hvorfor tårerne fik frit spil. Heldigvis var hendes partner ved hendes side, og Thomas Evers Poulsen hjalp hende derfor med at sætte ord på hendes følelser.

"Mascha er meget nervøs, og det er man tit, når man går meget op i noget og gerne vil gøre det godt, og så gik det jo godt, og så slipper man bare alle de ting, man har gået og holdt på. Og det er det mest naturlige overhovedet, og jeg elskede det - ligeså meget som jeg elskede vores tango," sagde Thomas Evers Poulsen til Ekstra Bladet.

På trods af, at det bestemt ikke er første gang, at Mascha Vang er i TV, er det noget nyt for hende at vise sine følelser på den måde, hun gjorde fredag aften. Det lagde hun bestemt ikke skjul på, da hun talte med Ekstra Bladet.

"Det er meget nyt for mig. Jeg tror, det er en kombination af, at jeg er så glad for at være her. Jeg synes, det er så fedt, og jeg er så glad for at lære at danse. Det er bare så dejligt at være i det, og så bliver jeg lidt rørt, fordi jeg er så bange for ikke at skulle være med mere," sagde hun.