TV2 løfter sløret: Seer-favorit vender tilbage med ny sæson

19/4/21 17:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Der sidder sikkert mange fans der allerede har ærgret sig over, at sidste afsnit netop har rullet over skærmen. Men nu er der godt nyt.

Søndag kunne danskerne se det sidste afsnit af TV2 Charlies krimiserie Sommerdahl, med Peter Mygind i hovedrollen. Over 700.000 danskere har fulgt med - og nu er der gode nyheder til de mange fans. 

Nu afslører TV 2 nemlig, at serien vender tilbage med en tredje sæson. Og det er noget, som Peter Mygind glæder sig meget til. Det skriver SE & HØR.

“Det er fantastisk. Det er ikke sket så mange gange i mit liv, at jeg har prøvet at lave en tredje sæson af en tv-serie, hvilket jo er et tegn på, at serien går godt, og at seerne kan lide den,” lyder det fra ham til SE & HØR.

Som en familie 

Han fortæller også, at han glæder sig til at skulle optage igen. Han beskriver at holdet på serien er blevet en hel familie, der passer på hinanden. Derudover er han både dybt taknemlig over- og glæder sig til, at optagelserne til tredje sæson snart skal i gang.

Den tredje sæson af Sommerdahl får premiere i 2022.

Den tredje sæson af Sommerdahl får premiere i 2022.

Peter Mygind er også spændt på, hvad der sker med Dan (Peter Myginds karakter i serien, red.) i den kommende sæson. 
Den anden sæson af serien har nemlig en dramatisk slutning, da Dan både mister sin mor og bliver vred og såret over sin bedste ven, der i alle årene har været forelsket i Dans kone.

Her er Peter Mygind spændt på at se, hvordan Dan vil tackle det. 

Optagelserne til den nye sæson starter midt i maj og vil strække sig hen over sommeren og vil foregå i Helsingør.

Du kan glæde dig til at se serien på TV 2 Charlie og TV 2 Play i 2022.