TV2 melder ud: Sker på søndag

Af: Ida Hansson

|

04/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det populære tv-program ruller over skærmen søndag d.8 januar.

Mest læste i dag

2022 er lakket mod enden, men inden danskerne for alvor nåede at tage hul på 2023, så måtte de sige farvel til vores allesammens Lise Nørgaard, der døde i en alder af 105. 

Men nu vender hun tilbage. Den populære programserie ‘Det sidste ord’ ruller nemlig over skærmen søndag den 8. januar. 

Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse. 

Hun bliver altså den fjerde af slagsen, der står frem i et hudløst ærligt interview med Mikael Bertelsen. 

Og selvom der er spekuleret i om hun inden sin død gav et sidste interview med den særlige præmis, at det først måtte sendes, efter at hun var gået bort - så har TV2 nu løftet sløret for, at hun har medvirket. 

Tidligere i programserien har været Bent Fabricius-Bjerre, Uffe Ellemann-Jensen og Povl Dissing, men nu er det altså den folkekære journalists tur til at være en del af programserien, som byder på samtaler, der bliver gemt i arkiverne i Det Kgl. Bibliotek.

Det er Lise Nørgaard mest kendt for 

Lise Nørgaard er en dansk forfatter og journalist, født i 1920. Hun er bedst kendt for sin bestseller-serie "Matador", som er en serie om Danmark i det 20. århundrede, og som blev til en populær tv-serie i Danmark i 1970'erne.

Nørgaard har også skrevet en række andre bøger, bl.a. "Et kærligt brev" og "Nørgaards Danmark". Hun er en respekteret og elsket figur i Danmark, og har modtaget en lang række priser for sit forfatterskab.

Anbefalet til dig