TV2 melder ud: Sker på søndag

04/1/23 09:48

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det populære tv-program ruller over skærmen søndag d.8 januar.

2022 er lakket mod enden, men inden danskerne for alvor nåede at tage hul på 2023, så måtte de sige farvel til vores allesammens Lise Nørgaard, der døde i en alder af 105. 

Men nu vender hun tilbage. Den populære programserie ‘Det sidste ord’ ruller nemlig over skærmen søndag den 8. januar. 

Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse. 

Hun bliver altså den fjerde af slagsen, der står frem i et hudløst ærligt interview med Mikael Bertelsen. 

Og selvom der er spekuleret i om hun inden sin død gav et sidste interview med den særlige præmis, at det først måtte sendes, efter at hun var gået bort - så har TV2 nu løftet sløret for, at hun har medvirket. 

Tidligere i programserien har været Bent Fabricius-Bjerre, Uffe Ellemann-Jensen og Povl Dissing, men nu er det altså den folkekære journalists tur til at være en del af programserien, som byder på samtaler, der bliver gemt i arkiverne i Det Kgl. Bibliotek.

Det er Lise Nørgaard mest kendt for 

Lise Nørgaard er en dansk forfatter og journalist, født i 1920. Hun er bedst kendt for sin bestseller-serie "Matador", som er en serie om Danmark i det 20. århundrede, og som blev til en populær tv-serie i Danmark i 1970'erne.

Nørgaard har også skrevet en række andre bøger, bl.a. "Et kærligt brev" og "Nørgaards Danmark". Hun er en respekteret og elsket figur i Danmark, og har modtaget en lang række priser for sit forfatterskab.