Umut Sakarya åbner op: Sådan blev vi kærester

15/8/21 09:09

Henrik Rothenbücher

De to populære dansere er ude af dette års Vild med Dans. Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Umut Sakarya fortæller nu, hvordan han og kæresten Clara fandt sammen.

I april sidste år gik Umut Sakarya fra sin daværende kæreste, Clara Cornelia Cleeman, som han dannede par med i to år.

Kort tid efter svirrede rygterne om, at Guldgrillen-ejeren havde forelsket sig på ny. Denne gang besluttede han at holde sit forhold mere privat, end det tidligere forhold.

Derfor var det først på den røde løber ved premieren på 'The Suicide Squad' i Cinemaxx på Fisketorvet i København, at han for første gang viste sin nye kæreste frem i offentligheden.

Kvinden, der har stjålet flæskekongen Umut Sakaryas hjerte, er den 24-årige Johanne Havshøj, som til dagligt studerer Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet.

"Vi klikkede ved første møde," fortalte Johanne Havshøj, ifølge HER og NU, om forholdet mellem hende og den tidligere 'Vild med dans'-deltager, der stod ved hendes side med et stort smil.

Umut Sakarya kunne desuden afsløre, at de nu har dannet par i otte måneder, og at de laver rigtig mange ting sammen. Den 30-årige kok og tv-kendis afslørede også, at han synes, at de har det dejligt sammen.

Og når man er flæskekonge, er der selvfølgelig også kun ét rigtigt sted at møde sin udkårne. Heldigvis kan Umut leve op til dette, da de af en fælles veninde blev bragt sammen på hans restaurant i København, Guldgrillen.

"Så grillmaden gjorde udslaget," sagde en grinende Umut, inden han omfavnede sin kæreste og gik ind i biografen.

Umut afslørede i januar, at han danner par med Johanne Havshøj, men premieren på 'The Suicide Squad' var første begivenhed, hvor parret ankom sammen.

Kendiskokken Umut er ikke blot kendt for sin restaurant i København, men også for sin deltagelse i programmer som 'Vild med dans' og 'Fem fede kokke'. Ifølge Billed-Bladet medvirker han snart i et nyt program, som han dog ikke kan fortælle mere om.