Undersøgelse giver svar: Her er de 10 værste steder at tage på første date

08/2/23 11:28

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Hvad er værst: En tur i parken, eller til begravelse? Svaret vil måske overraske.

Førstehåndsindtryk er aldrig nemme. Derfor skal destinationen til den første date sidde lige i skabet, hvis kærligheden skal have en ærlig chance.

Og ifølge de britiske borgere der har foretaget en spørgerunde, så er der en række no-go’s når det kommer til den første date.

Det skriver the britiske medie Metro.

Undersøgelseshjemmesiden Tombola udspurgte 11.000 britiske borgere, hvad der i følge dem, er de dårligste steder at invitere den første date ud på.

Med hele 20 procent var der enighed om, at en tur i biografen burde ligge på førstepladsen. At sidde stille i et mørkt rum, og øjnene limede til lærredet, krydser ikke ligefrem mange felter på romantikkens bankoplade.

“Målet med en første date, er at finde ud af om der er romantiske følelser fra begge parter, og se om der er interesse i at investere mere tid i hinanden. Og det bidrager biografen ikke med” forklarer Jessica Alderson, der er administrerende direktør hos dating-app’en So Syncd.

På andenpladsen “vinder” McDonald’s sølvmedaljen på datinglisten.

“McDonald’s har et omdømme om at være billig og praktisk, hvilket giver et indtryk om at partneren ikke er interesseret i daten. Derudover er der skarpt lys, meget larm, og børn der løber rundt” uddyber Alderson.

Her er spørgeskemaets top 10-liste over værste date-destinationer:

  1. Biograftur (20%)

  2. McDonald’s (13%)

  3. Blive hjemme/”Netflix’n’Chill” (7%)

  4. På besøg hos forældrene (4%)

  5. Besøg på restaurant (4%)

  6. Besøg på bar (4%)

  7. Svømmehallen (3%)

  8. Ud og se en fodboldkamp (2%)

  9. Begravelse (2%)

  10. En tur i parken (2%)

“At tage på restaurant på første date kan fremstå som for intimiderende, da det kan blive dyrt, og det er forventet at man sidder længe ved bordet, for at finde ud af om der er en gnist” fortæller Jessica Alderson.

“At ses til en hurtig drink eller kaffe, giver en mulighed for hurtigt at smutte fra daten, skulle der ikke være kemi. At sidde med mad foran sig, kræver derimod at man bliver siddende til tallerkenen er tom”.

Så skulle du få et match på Tinder, anbefales det at du planlægger destinationen godt hjemmefra.