Ung mand fik lavet tatovering af øje: Internettet mener, at det ligner noget helt andet

05/3/23 13:52

Nicolai Busekist

Foto: Twitter
En ung mand fik lavet en tatovering af et øje på sin arm, men på internettet er der bred enighed om, at det er endt med at ligne noget helt andet.

Der er mange historier om folk, der har fået lavet en tatovering, som ikke har været helt tilfredse med resultatet af dem, efter at have set det færdige resultat.

På den anden side er der også mange historier om folk, der er blevet tatoveret, men hvor resultatet er endt med at ligne noget andet, uden at indehaveren af tatoveringen selv er i stand til at se det.

Netop dette er tilfældet i denne sag, hvor en ung mand har valgt at få en tatovering af et øje på sin arm. Efter et billede er blevet delt på nettet, er der opstået bred enighed om, at det ligner noget helt andet.

Billedet af tatoveringen er gået viralt, efter en kvinde ved navn Finn Faye Gentry har delt det på det sociale medie Twitter, hvor hun selv skrev, at hun syntes, at det ligner en kvindes kønsorgan.

"Parker kom hjem med denne tatovering og insisterer på, at det ikke ligner en kvindes kønsorgan. Venner, vær stød at støtte mig i, at det ligner det," skrev den 21-årige på det sociale medie, hvor opslaget altså endte med at gå viralt.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Parkers nye tatovering, som han har fået lavet på sin ene underarm, er et øje, der kigger til den ene side. Men det er langt fra alle, der har nemt ved at se dette, da de fleste støtter hans kæreste i, at det faktisk ligner, hvad en kvinde har mellem benene.

"Det ligner det. Det er, hvad jeg troede, at det var, ved første øjekast," skrev en bruger blandt andet.

"Hvorfor har han valgt at få den lavet lodret? Det har kun gjort det endnu værre," lød det fra en anden.

"Det første, jeg så, var helt sikkert en kvindes kønsorgan," skrev en tredje.

Kvinden bag opslag skrev senere, at hun havde 'ondt' af Parker, og tilføjede: "Min største frygt er, at tatovøren finder den, for tatoveringen er ikke engang så dårlig, men designet er... Kunsten er god, men valget af kunst er... tvivlsomt."