Usædvanligt venskab: Abe tager hund med på eventyr i gaderne

22/03/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
“Peter Pedal” fik sig en legekammerat

Mest læste i dag

En sjov og usædvanlig historie har fanget internettets opmærksomhed. 

En abe i Indonesien blev spottet i at kidnappe en fremmede hvalp, og tog den med på en vild tur gennem gaderne.

Billeder og videoer af aben med hvalpen på ryggen er blevet viral på sociale medier. På optagelserne kan man se hvalpen, der klamrer sig fast til abens pels, mens aben hopper rundt og løber gennem gaderne.

Ifølge rapporter blev hunden kidnappet fra en nabos hus i byen Semarang, da ejerne ikke var opmærksomme. Efter at have fanget hvalpen, løb aben ud på gaden og begyndte sin vilde tur med hvalpen på ryggen.

De lokale var overraskede over at se den usædvanlige duo, og mange stoppede op for at tage billeder og videoer af dem. 

Heldigvis var hvalpen uskadt efter turen, og den blev senere returneret til sin ejer.

Nogle har spekuleret i, at aben tog hunden for at have en legekammerat eller for at beskytte den Uanset årsagen har historien spredt sig som en steppebrand på internettet, og har fået mange til at smile og grine.

Mens det er usædvanligt at se en abe og en hund på eventyr sammen, minder historien os om, at dyr kan have usædvanlige forhold til hinanden og kan overraske os med deres handlinger.

I en tid, hvor nyhederne ofte er fyldt med negative historier, kan denne usædvanlige duo give os en grund til at smile og minde os om de overraskende og vidunderlige ting, der kan ske i verden omkring os.

Du kan se den usædvanlige video her: