Utraditionelle metoder tog ham i mål: Sådan smed Umut 30 kilo

Af: Ida Hansson

|

09/05/2023

Underholdning
Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Vi ved alle, at der skal skrues op for motionen og mængden grøntsager på tallerknen, hvis man skal de overflødige kilo til livs. Umut Sakarya havde bare lige endnu et es i ærmet.

Mest læste i dag

Den 32-årige kendte TV-kok Umut Sakarya er ikke blot en dygtig madentusiast, men også en mand med en utrolig vægttabsrejse. Efter at have tabt hele 30 kilo, afslører han nu, at han ikke alene har benyttet sig af traditionelle metoder som motion og sundere kost, men også mere drastiske og kontroversielle løsninger.

Udover at have integreret gåture med sin kæreste, cykling og en nærende diæt i sin hverdag, har Umut Sakarya også gjort brug af fedtsugning for at nå sit mål. Men hans metoder slutter ikke der - han har også anvendt slankepiller og euforiserende svampe i sin kamp for at blive slankere.

Ifølge ham selv i DR-podcasten "Du kender typen", gav disse metoder først resultater, men han tog hurtigt kiloene på igen, hvilket førte til stor frustration og tristhed.

For at overvinde problemet med overspisning og finde roden til det, besluttede Sakarya at gå i terapi. Gennem terapien opdagede han, at mange danskere, ligesom ham selv, måske spiser for meget for at kunne holde ud at leve deres liv.

Under sin vægttabsrejse valgte Umut Sakarya også at tage et skridt væk fra alkohol og cigaretter. Det har nu også ført til, at han har udviklet en kritisk holdning over for den udbredte drukkultur, der hersker i Danmark, og som har skadelige effekter på både fysikken og den mentale sundhed.

Selvom Umut Sakarya har benyttet sig af nogle ekstreme metoder for at opnå sit vægttab, viser et nyligt lægetjek, at hans generelle helbred er i god stand. Denne livsstilsændring har ikke kun hjulpet ham med at tabe sig, men også givet ham en ny og sundere tilgang til livet.

Anbefalet til dig