Utrolig doven mand fik to gange 7 rigtige og vandt 4 millioner

Af: Helge Rahbek

|

14/11/2018

I 27 år har en mand fra Næstved overvejet at ændre sin Lotto-kupon, da han var kommet til at lave to identiske rækker. Han fik dog aldrig taget sig sammen, og i lørdags fik han hele to gange 7 rigtige.

Mest læste i dag

En mand i tresserne fra Næstved Kommune blev lørdag aften den heldige vinder af 2 gange 2 millioner skattefri kroner i Lotto. Det skal måske lige forklares nærmere. Manden havde syv rigtige på to ens rækker på samme kupon, hvilket aldrig er sket før.

"Det er simpelthen en kombination af held og dovenskab," sagde manden med et grin, da Danske Spil fangede ham på telefonen, og forklarede:

"Jeg har spillet i 27 år med den samme kupon. Dengang jeg lavede rækkerne, kom jeg åbenbart til at lave to identiske. Jeg har tænkt på, i alle 27 år, at nu skulle jeg da også se at få det rettet. Selv da vi gik over til abonnement, var det en oplagt mulighed. Men nu er jeg da glad for, at jeg var for doven."

Fældede en tåre

Lørdag aften checkede manden sin telefon, og blev opmærksom på sin dobbelte milliongevinst.

"Jeg går hen for at kigge på min telefon og logge ind på min konto for at se de afsluttede spil. Og så kan det da nok være, at jeg spærrer øjnene op. Der var en del flere nuller, end dem der plejer, når jeg har vundet en halvtredser. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg sprang op som trold af en æske og begyndte at danse rundt. Og jeg fældede også en tåre. De penge falder på et virkelig tørt sted," lyder det fra den nyslåede millionær.

Manden viste telefonen til sin kone og datter, som i første gang ikke helt forstod deres ægtemand og fars reaktion.

"Da det gik op for dem, var de først fuldstændig mundlamme. Men så fik jeg dem da med ud i en lille dans. Det blev en noget festligere lørdag aften, end vi umiddelbart havde regnet med," fortæller han.

Manden forklarer, at familien aldrig har haft mange penge at gøre godt med, men altid lige har klaret den med skindet på næsen. Det vinderen er allergladest for i forbindelse med gevinsten er, at han nu kan hjælpe sine børn.

"Min søn skal giftes om ikke så længe, og det har virkelig været et traume som forældre, at vi ikke har kunnet bidrage til brylluppet økonomisk. Men nu kan vi give dem hele festen. Det er simpelthen så dejligt. En anden ting, der har bekymret mig, vi ikke har kunnet hjælpe med er, at min datter og svigersøn gerne vil flytte i hus. Nu kan vi give dem til udbetalingen. Det betyder så meget for mig."

Næppe et profitabelt system

Den heldige vinder lyder uden tvivl som en sympatisk mand. Uden at have regnet det helt igennem, mener vi dog her på redaktionen, at hans system med to rækker næppe forøger gevinstchancerne. Nu er det naturligvis aldrig profitabelt at spille Lotto, men der er trods alt ingen grund til at skyde sig selv i skoen.

I lørdags var der endnu en vinder, så førstepræmien på 6 millioner blev delt i tre puljer af to millioner. Manden fra Næstved vandt dermed 4 millioner i stedet for 3. Havde der ikke været en anden vinder, skulle han dog have delt gevinsten med...sig selv.

 

Anbefalet til dig