Var mor for ham siden han var syv år: Nu er de gravide

11/6/20 08:30

Julie Møller

Foto: Instagram
Marina Balmasheva var mor for sin stedsøn i 13 år. Nu venter de barn sammen.

Der er ikke ulovligt. Alligevel er der nok mange, der vil tænke, at det er på grænsen i forhold til det moralske kompas. 

Det er det australske medie News, der kan fortælle historien om den 35-årige influencer Marina Balmasheva, der er blevet gravid med sin stedsøn på 20 år.

Marina Balmasheva gik fra sin mand, for i stedet at danne par med sin stedsøn, Vladimir Shavyrin, som er 15 år yngre, og sammen venter de nu et barn. 

Over 420.000 følger med

Den russiske influencer har omkring 420.000 følgere på sin Instagramprofil, og hun har været ‘mor’ for drengen i hele 13 år. Siden drengen var syv år, har Marina været sammen med drengens far, men nu har hun altså erstattet ham med en yngre generation, og det har skabt omtale i hele landet.

Afslører det på Instagram

En video, der blev delt på influencerens Instagram, viser, at Vladimir Shavyrin fik afleveret den positive graviditetstest af sin tidligere stedmor, og parret krammer efterfølgende.

I et andet opslag smiler parret foran kameraet, mens de holder den positive test i hånden. 

“Træt af at skjule det mere. Jeg ved, at der stadig er længe til deadline. Ultralydsscanningen venter vi stadig på. Men jeg ønsker at vise, at alt i verden kan lade sig gøre. Vi er fire uger henne, og derfor har vi nu valgt at blive gift,” fortæller hun i opslaget på Instagram.

Den russiske influencer var 22 år, da hun blev gift med sin tidligere mand, der var 10 år ældre. Dengang var hendes nuværende partner blot syv år, og hun agerede mor for ham i 13 år, før hun fik følelser for ham.

Hun blev skilt fra sin mand, og nu venter hun altså barn med stedsønnen.