Vennerne taler ud: Det synes de om Teiturs dom

27/05/2022

Ida Hansson

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Flere af Teiturs venner har nu taget bladet fra munden.

Mest læste i dag

Reality-deltageren Teitur Skoubo blev onsdag ved Retten i Odense idømt 2 år og 6 måneders fængsel for voldtægt.

Sagen er selvsagt alvorlig, og flere fra den danske reality verden har siden da udtalt sig om dommen.

– Vi skal stræbe efter at være de bedste forbilleder. Vi skal ikke være voldtægtsforbrydere. En stigmatisering, der ikke kan undgås efter dagens udfald af dommen. Det gør mig ked af det, da noget jeg stræber og kæmper for, er accept af denne branche, skriver tidligere deltager i ‘Paradise Hotel’ Phillip May ifølge Realityportalen og tilføjer, at han tager stor afstand til mennesker, som kan finde på disse ting.

Også Fie Laursen har udtalt sig om Teiturs dom. Trods den dårlige sag, så er Teitur stadig Fies bedste ven. Loyaliteten varer altså ved.

– Men en dom er en dom, og der skal meget til at blive dømt for dette. Så selvom jeg kender hans side af historien, vil jeg ikke kommentere, hvad der er rigtigt og forkert af respekt for kvinden, for jeg var der ikke. Det eneste jeg kan sige er, at Teitur stadig er min bedste ven, jeg elsker og støtter ham, og jeg er utrolig knust lige nu. Man kan miste meget, men man mister aldrig sine ægte venner. Elsker dig og venter på dig under palmerne min ven, skriver Fie om sagen.

Teiturs ellers bedste veninde Anne Plejdrup har også sin mening om sagen. Hun har direkte sagt, at hun ikke længere vil have kontakte med sin nu tidligere bedste ven.

Det er altså ikke alle, som fortsat vil snakke med Teitur.

Anbefalet til dig