Venter på en køber: Disse kendisboliger er til salg lige nu

29/12/21 07:00

Julie Møller

Tilbage i august kom den landskendte komiker Uffe Holms kæmpestore villa i Nordsjælland til salg for lige under 15 millioner kroner. Foto: Home Fredensborg.
Efter et år med rekordmange handler på boligmarkedet, har der været gode odds for at få solgt sin bolig. Men der er ikke helt tomt på mæglernes hylder.

Selvom det har været et år med mange handler på boligmarkedet, så er der ikke helt tomt på mæglernes hylder.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Lige nu er der nemlig flere lejligheder, huse og et sommerhus til salg med ganske velkendte danske navne på skødet, som - efter en længere eller kortere periode på markedet - stadig venter på en køber.

Her er kendisboliger til salg lige nu

Rabat på prinsens hjem 

Efter Prins Nikolai i september flyttede til Paris for at studere, kom hans lejlighed tæt på Dronning Louises Bro i København til salg.

Foto: Paulun København City.

Foto: Paulun København City.

Siden da er der blevet skåret 245.000 kroner af udbudsprisen, så du nu kan købe det 70 kvadratmeter store hjem med tre etager og privat tagterrasse for 5,25 millioner kroner.

Se prinsens lejlighed her

https://www.boliga.dk/galleri/4105

Fodboldikons penthouse

Bogstaveligt på toppen af liebhavermarkedet i Vejle er fodboldikonet Thomas Gravesens penthouselejlighed til salg.

 Foto: Nybolig Vejle.

 Foto: Nybolig Vejle.

Den tidligere landsholdspillers 232 kvadratmeter store hjem ligger på 17. etage i et nyere prestigebyggeri med udsigt ud over Vejle Fjord. Lejligheden kan blive din for 12.975.000 kroner.

Se Gravesens lejlighed her

https://www.boliga.dk/galleri/3517

Kæmpe komiker-hybel til salg 

Tilbage i august kom den landskendte komiker Uffe Holms kæmpestore villa i Nordsjælland til salg for lige under 15 millioner kroner.

Foto: Home Fredensborg.

Foto: Home Fredensborg.

Her fire måneder senere er det stadig det signifikante beløb, som du kan købe den erfarne entertainers 362 kvadratmeter store liebhavervilla – inklusiv 11 værelser, opvarmet pool og sauna - for. 

Se komikerens hus her

https://www.boliga.dk/galleri/4042

Vildt kunstnersommerhus i Nordsjælland

Ikke overraskende er sommerhuset i kystbyen Rågeleje, som provokunstneren Kristian von Hornsleth er medejer af, noget lidt ud over det sædvanlige.

Foto: Nybolig Rågeleje.

Foto: Nybolig Rågeleje.

Her får du en feriebolig med otte værelser, 20 sovepladser og et stort, luksuriøst køkken-alrum for udbudsprisen på 8,9 millioner kroner, som sommerhuset ramte markedet med tilbage i maj.

Se kunstnerens sommerhus her

https://www.boliga.dk/galleri/3883

Ny pris på komiker-lejlighed

I øjeblikket kan du spare en halv million kroner på den populære komiker Lars Hjortshøjs ejerlejlighed ved Nyhavn midt i hovedstaden.

Langt fra Las Vegas-stjernens hjem, der har et boligareal på lidt mere end 100 kvadratmeter, blev nemlig sat ned i pris i november efter to måneder på markedet - så du nu kan købe storbylejligheden for lige under ni millioner kroner.

Se komikerens lejlighed her

https://www.boliga.dk/bolig/1831204/kvaesthusgade_3c_st_th_1251_koebenhavn_k