'Verdens uhyggeligste lærer': Må ikke undervise børn under 6 år

21/4/22 09:06

Ida Hansson

Foto: Instagram/@freakyhoody
Han underviser børn, og ønsker at sprede et helt bestemt budskap med sit udseseende.

Sylvain Helaine er blevet kaldt "verdens mest skræmmende lærer" på gund af hans ret så ekstreme tatoveringer.

Den tatoveringsglade lærer har arbejdet som lærer i over 10 år i London og Nordfrankrig, på trods af at han er dækket af tatoveringer. Den kulørte fyr er dækket fra top til tå i mørke designs – fra hovedbunden til benene og endda øjeæbler.

Foto: Instagram/@freakyhoody

Foto: Instagram/@freakyhoody

Sylvain har tatoveret hele sit ansigt, tunge og krop og blev holdt nede, mens en tatovør sprøjtede sort blæk ind i det øverste lag af hans øjne. Det skriver DailyStar.

Læreren, der mener at han har brugt 460 timer under nålen, tog til Schweiz for den farlige procedure, som gjorde at han blev blind i dagevis bagefter.

Øjentatoveringer - kendt som skleralt blæk - er ekstremt risikabel, og har været kendt for at forårsage langvarige helbredsproblemer.

Foto: Instagram/@freakyhoody

Foto: Instagram/@freakyhoody

"Du har en fyr, der holder dig nede, og den anden kommer med en sprøjte og sætter den lige ind i dine øjne. Det er ligesom tortur. Jeg vil ikke anbefale det til nogen, fordi det er smertefuldt – man kan ikke se noget i et par dage efter," sagde han et interview med This Morning i 2020 og tilføjede:

"Du føler stort set, at du vil miste dit syn - og faktisk har mange mennesker mistet deres syn. Så lad være med at gøre det."

Foto: Instagram/@freakyhoody

Foto: Instagram/@freakyhoody

På trods af hans egen advarsel har en række andre ekstreme tatovører fået tatoveret sineøjeæbler - og nogle siger endda, at de ikke mærkede noget.

Sylvain er folkeskolelærer, men har også en enorm tilhængerskare på over 91.000 på Instagram. 

Han går under navnet "Freaky Hoody" og deler billeder af sin ekstreme kropskunst.

Men på trods af at han var stolt af sit bizarre udseende, fik læreren at vide, at han ikke længere kunne arbejde med børn i vuggestuealderen, efter at en tre-årig led et mareridt på grund af hans udseende.

"En tre-årig dreng havde tilsyneladende et mareridt efter at have set mig. Han fortalte om det til sine forældre, og de skrev et brev til min afdeling og sagde, at jeg var en radikaliseret mand," fortæller Sylvain.

Nu må Sylvain kun uddanne børn over seks år, men mener, at det gør børn godt at blive udsat for et anderledes udseende.

"Børn, der ser mig, lærer at tolerere andre," sagde han til BFM TV.