Verdensstjernen kommer med hyldest til Danmark

08/8/22 05:15

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Meget tyder på, at den rødhårede verdensstjerne er ret vild med vores lille land.

I de seneste fire dage har man kunne opleve en af verdens største musikere på dansk grund. Verdensstjernen Ed Sheeran har nemlig spillet hele fire koncerter på Amager i København, hvilket har været en stor succes.

Anmeldere og fans har således udtrykt stor ros og begejstring over Ed’s show. Men det er angiveligt ikke kun fans og anmeldere, som har været glade for at opleve Ed Sheeran. På Instagram deler verdensstjerne nemlig flere rosende ord om Danmark.

'København, I var fantastiske, fire koncerter, 160.000 mennesker indenfor, omkring 40.000 udenfor på bakken, torden, lyn, regn, vind, sol, hav. Og maden! Wauw, sikke et land, I har, tak for at tage imod mig'. Sådan skriver Ed Sheeran blandt i et opslag på Instagram, efter han netop har spillet sin sidste koncert på Amager.

Når Ed Sheeran henviser til bakken udenfor, så handler det om en forhøjning lige uden for koncertområdet, hvor mange samlede sig for at følge med i koncerten fra afstand - dog uden at betale én eneste krone.

De i alt 160.000 publikum fordelte sig på fire dage af 40.000. 

Også selve koncerten udviklede sig torsdag aften til et kaos, da den måtte afbrydes flere gange på grund af dårligt vejr.

Det lykkedes dog at få den genoptaget og gennemført, så de 40.000 fans ikke skulle gå skuffede hjem.