Vi husker alle 'Kandis': Her er hun i dag

Af: Ida Hansson

|

15/12/2022

Underholdning
Foto: Pressefoto: TV2
Foto: Pressefoto: TV2
'Kandis' er fortsat skuespiller.

Mest læste i dag

I år kan man udover den helt nye 'Julehjertets hemmelighed' på DR og den tredje julekalender om nissen 'Tinka' på TV2 blandt andet også se 'Pyrus' i løbet af december. 

Oprindeligt var det den tredje af de i alt fire julekalendere om nissen, 'Alletiders Julemand', der skulle være sendt, men på grund af "stødende scener," valgte TV2 i sidste sekund at sende den sidste af de fire julekalendere, 'Alletiders Eventyr', i stedet. 

Her følger man som altid ungnissen Pyrus og arkivnissen Gyldengrød, men man møder blandt andre også den kvindelige nisse Kandis, som for første gang optrådte i den anden af de i alt fire julekalendere om den elskede nisse, 'Alletiders Nisse'. 

Denne julekalender blev første gang sendt i 1995, og siden dengang har den nu 56-årige skuespiller bag nissen, Christiane Bjørg Nielsen, været landskendt. 

Dengang var hun blot 29 år og spillede efterfølgende med i yderligere to Pyrus-julekalendere og filmen 'Pyrus på pletten', men i dag laver hun noget lidt andet. 

Det skriver Femina

Bjørg Nielsen er stadig at finde på 'de skrå brædder', men ikke som nisse. 

Siden 1995 har hun blandt andet medvirket i filmene 'Klatretøsen', 'Tvilling' og 'Kongekabale', ligesom hun har været med i TV2 Zulus tv-serie 'Kristian'. 

For tiden kan man se hende i forestillingen 'Hvis der var krig i norden' på Kolding Egnsteater.

Privat har hun to sønner; Ferdinand og Ludvig på henholdsvis 22 og 17 år.

Anbefalet til dig