Video går viralt: Bjørneunge bliver skæv af honning

13/8/22 11:00

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Bjørneungen blev fuldstændig påvirket.

Hallucinogener har potentialet til at udvide sindet, åbne nye dimensioner og afsløre de dybeste hemmeligheder i et uendeligt kosmos – eller de kan forsætte dig i en rigtig kattepine. 

Denne bjørneunge lærte på den hårde måde, at vejen til åndelig oplysning måske alligevel ikke ligger i psykedeliske stoffer.

Ungen blev fundet stærkt påvirket i Tyrkiet, efter at have spist en særlig type honning, der kan få dyr til at trippe. Det skriver bland andre Metro.

Det ser ud til, at hun har indtaget en stor dosis 'gal honning', kendt som 'deli bal' på tyrkisk.

Stoffet, som er produceret af rhododendron, forvandlede den honninghungrende Peter Plys-bjørn til en rigtig drukkenboldt.

Redningsfolk fandt hende vaklende rundt i en landlig del af Duzce-provinsen tidligere i går. Bjørnen blev læsset bag på en lastbil, hvor det lykkedes hende at komme til at sidde oprejst og det så ud som om, at hun sad og filosoferede over livets store spørgsmål.

Optagelser af bjørnen blev delt af et tyrkisk regeringsministerium, og folk blev inviteret til at foreslå et navn til den søde lille bjørneunge.

Bjørneungen blev bragt til dyrelægen, hvor den fik behandling.

Embedsmænd siger, at hun er på vej ud af sit trip, og snart vil være ædru nok til at blive sluppet ud i naturen igen. Måske med et nyt perspektiv på livet?