Vild med dans afslører: Deltager alligevel

26/8/21 07:13

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Faktisk var svaret i første omgang nej tak - men nu skal danseskoene alligevel på.

Den 10. september blænder TV 2 op for den 18. sæson af Vild med dans - og der er allerede afsløret en stor del af dette års nydansere.

Blandt andet er det afsløret at Mascha Vang, Jacob Haugaard, Jannie Faurschou, Micki Cheng og Pernille Blume kommer til at indtage dansegulvet. 

Hvem nydanserne skal danse med, er endnu ikke afsløret - det må de trofaste fans vente med at finde ud af.

Men nu er endnu en nydanser afsløret - og faktisk var det slet ikke meningen, at hun skulle være med. Hun havde nemlig allerede sagt nej til at deltage, men nu skal hun alligevel indtage dansegulvet.

"Den næste tid bliver du nødt til at spare lidt på dine sms’er, for jeg kender en, som får brug for dem den 10. september og forhåbentlig mange fredage frem," lyder det fra sundhedsekspert Michelle Kristensen på sin Instagram-profil, hvorefter hun fortsætter:

"For jeg skal sgu være med i Vild med dans! Og jeg glæder mig helt vildt men er også pænt nervøs!,"

Foto: Michelle Kristensen/ Instagram 

Foto: Michelle Kristensen/ Instagram 

"En rutchebanetur"

Hun fortæller også, at hun faktisk oprindeligt havde takket nej til tilbuddet om at være med. Det havde hun fordi hun var gravid - men graviditeten gik ikke som den skulle og derfor er hun nu alligevel at finde blandt de 12 kendte nydansere.

"Shit en rutschebanetur det har været de sidste par måneder. Jeg blev spurgt om jeg ville deltage i Vild med dans før sommerferien, men her måtte jeg takke fint nej, da jeg var gravid i 7. uge. Så ville universet at det ikke skulle være denne gang graviditeten skulle lykkes, og ja - så kom der pludselig en mulighed for alligevel at være med i Vild med dans for 2 uger siden, som jeg sagde ja til," lyder det fra Michelle Kristensen. 

Det er dog slet ikke "belejligt" i kalenderen - men det skal ikke spænde ben for den store oplevelse.

"Min kalender er helt fucked, da jeg ikke har haft en jordisk chance for at lave plads til al den dansetræning med så kort varsel, men ved du hvad - det skal nok gå. For jeg har fået den sødeste dansepartner og folkene bag Vild med dans er så tjekkede + I herinde sender allerede de bedst vibes og energi min vej. Så jeg tænker vi sammen gør det sjovt. Jeg lover, der nok skal blive noget sjovt og muligvis også ret pinligt at se på fra fredag den 10. september," skriver hun og afslutter: 

"Nu skal vi ha’ en dansefest." 

Michelle Kristensen er især kendt fra Go' Morgen Danmark, hvor hun er sundhedsekspert. Derudover har den 37-årige sundhedsekspert skrevet flere bøger om blandt andet "MK principperne" og derudover har hun sin egen webshop samt online coaching. 

Du kan se hvordan det går Michelle Kristensen og de andre nydansere, den 10. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.