Vild med dans-deltager afslører sød hemmelighed

Foto: Shutterstock

Det er på Instagram, at den store nyhed er blevet delt.

Når Vild med dans ruller over skærmen fredag den 10. september, bliver det blandt andet med Pernille Blume på dansegulvet.

Der er dog også noget, som nu vil pryde hendes finger - nemlig en forlovelsesring. 

"I would say August gets a 10/10. My love and I both gettings medals at the Olympics and then THIS!!!," skriver hun på Instagram, hvor hun også viser sin forlovelsesring frem. 

Foto: Pernille Blume/ Instagram 

Pernille Blume er nu forlovet med den franske elitesvømmer- og OL-vinder Florent Manaudou. Hun bor derfor på deltid i Marseille i Frankrig.

Glæder sig til Vild med dans 

Pernille Blume glæder sig til at deltage - og til at udfordre sig selv. Hun beskriver selv, at det bliver "superfedt" at prøve kræfter med noget helt andet.

"Jeg er vant til at bruge min krop, men på en helt anden måde end dans, og jeg er virkelig spændt på, om jeg kan lære at huske alle trinene – det, tror jeg, bliver den største udfordring," fortæller hun til TV 2 og tilføjer:

"Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal i gang, til at møde min partner, prøve alle de smukke kjoler og hoppe i de høje hæle – det bliver sjovt!"

I Vild med dans kommer Pernille Blume blandt andet til at dyste mod Mascha Vang, Micki Cheng, Jimilian, Jannie Faurschou, Michael Katz Krefeld og Jacob Haugaard. 

Vild med dans har premiere fredag den 10. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.